"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

sharia-toppen

11. maj 2012 - Artikel - af Nicolai Sennels

Nicolai Sennels

Rå vold er stadig det mest virksomme middel, når det gælder om at udbrede fredens religion og forsvare erobrede områder.

Tredjepladsen
Tredjepladsen går til  600 bevæbnede muslimer, som angreb politi og fredelige demonstranter ved en udstilling af muhammedtegninger i Bonn. 29 politifolk blev såret af knivstik, heraf to alvorligt . 109 personer blev anholdt. Se også her, her og her.

Andenpladsen
Andenpladsen går til 10-12 mænd af anden etnisk herkomst, som overfaldt fire turister, der havde forvildet sig ind i Folkets Park på Nørrebro. En mand blev stukket med kniv, mens tre kvinder fik tæsk med knytnæver. Politiet udtaler, at "Folkets Park er hjemsted for Blågårdsbanden, der regner området for deres."

Førstepladsen
Uge 19's førsteplads går til Tjetjeniens præsident Ramzan Kadyrov, der åbent bifalder islamiske æresdrab på kvinder. Kadyrov udtaler, at kvinder er ægtemandens ejendom, og at deres hovedopgave er at føde børn. Hvis de ikke retter sig efter deres mand, fortjener de at blive skudt, siger han. De seneste fem år er snesevis af kvindelig blevet fundet i skove, baggårde og ved vejsider i hovedstaden Grozny.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg