"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

1. maj 2012 - Artikel - af Nicolai Sennels

Nicolai Sennels

I denne uge står den på sharia i hele verden – gadebøn i Frankrig, terrorplaner i Danmark og ønske om magtovertagelse i Rusland.

Tredjepladsen
Denne uges tredjeplads går til franske muslimer, der fortsat ulovligt blokerer gader og fortove, når de prædiker Koranens budskab og priser Muhammeds eksempel under fredagsbønnerne. Lokale beboere kan i nogle tilfælde ikke forlade deres bolig, og lokale muslimer tager rollen som politi i forsøget på at få trafikken til at flyde.

Andenpladsen
Andenpladsen går til en tyrker, en jordaner og en person bosiddende i Egypten, der er mistænkt for terrorplaner  og sigtet for besiddelse af automatvåben med tilhørende ammunition. Anholdelserne blev foretaget i Københavnsområdet, og de tre er foreløbigt varetægtsfængslet i fire uger. Jordaneren har på internettet udtrykt stærkt anti-jødiske holdninger og støtte til al-Qaeda.

Førstepladsen
Uge 18's førsteplads går til den prominente Moskva-jurist Dagir Khasavov, der på russisk tv har udtalt sig om muslimske planer for sharia i Rusland: “I tror, at vi kommer her som fremmede, men vi mener, at dette er vores hjem, og at det er jer, der er de fremmede. Vi laver de love, vi har lyst til, uanset om I kan lide det eller ej, og ethvert forsøg på at stoppe os vil resultere i blodsudgydelser. Der vil komme et nyt Dødt Hav her, og vi vil drukne byen i blod." Khasavov udtaler, at han er med i en organisation, der arbejder på at udbrede sharia-domstole i hele verden.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg