"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

25. april 2012 - Artikel - af Nicolai Sennels

Nicolai Sennels

Racismen i højsædet og der er penge i omskæring og stemmer i islam-fedteri.

Tredjepladsen

Tredjepladsen går til omskæring af piger ned til ti år i England. Prisen er omkring 6.800 kr. Både en tandlæge, en læge og en alternativ behandler er blevet filmet med skjult kamera, mens de har tilbudt at foretage omskæring. Det vurderes, at op mod 100.000 kvinder er blevet omskåret på engelsk jord.

Andenpladsen

På andenpladsen kommer den nye indvandrerbande La Raza, hvis hovedkvarter ligger i Valby, godt forstærket af sandsække. Gruppen har Saladin, der i 1100-tallet ledede den muslimske hær mod europæiske korsfarere, som logo. La Raza betyder "Racen". Vi har altså her at gøre med en bande racebevidste kriminelle indvandrere, der identificerer sig med en muslimsk hærfører, og som ifølge politiet "vil forsøge at håndhæve et territorium ude i området."

Førstepladsen

Uge 17's førsteplads går til muslimske vælgere, der er ved at være så mange, at de kan være tungen på vægtskålen i europæiske valg. I dette tilfælde drejer det sig om muslimer i Frankrig, som forsøger at mobilisere deres trosfæller til at vælte Nicolas Sarkozy fra præsidentposten. Op mod 10 pct. af befolkningen i Frankrig har muslimsk baggrund. Den socialistiske kandidat Francois Hollande har udgivet denne musikvideo, hvor han med rapsang, indvandrede statister og seje ord og forkortelser sælger sig selv som streetwise og "in" med landets sorte og muslimer.  

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg