"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

19. april 2012 - Artikel - af Nicolai Sennels

Nicolai Sennels

Et engelsk universitet satser på "kulturel følsomhed", som dog ikke gengældes af grandprix-terrorister eller københavnske gaderøvere.

Tredjepladsen

Denne uges tredjeplads går til muslimske terrorister, der truer med at angribe det Internationale Melodigrandprix med kemiske våben. Terroristerne udtaler: "Det europæiske afskums blod skal flyde, Allahs vilje ske." Årsagen til terrorplanerne er ifølge terroristerne, at "EuroVision er et mareridt for alle muslimer".

Andenpladsen

Andenpladsen går til det engelske universitet, London Metropolitan University. Universitetet vil forbyde indtagelse af alkohol på visse områder af universitetet for at udvise "kulturel følsomhed" overfor muslimske studerende.

Universitetet har også valgt at undertrykke moderne seksualitet af hensyn til de "konservative" studerende. En talsmand for universitetet tilføjer: "Mange af de kvindelige muslimske studerende kan kun få lov til at gå på et universitet, hvor et mandligt familiemedlem har mulighed for at hente og bringe vedkommende."

Førstepladsen

Uge 16's førsteplads går til muslimske gaderøvere. Alene København havde hele seks tilfælde af slagsen i foregående weekend, og i samtlige tilfælde beskrives gerningsmændene som af "arabiske/somaliske af udseende". Ofrene er typisk berusede folk, som går alene. Antallet af gaderøverier i København steg med 30 procent fra 2010 til 2011, fra 656 til 841. Bag de 841 gaderøverier ligger dog et stort mørketal, og det rigtige antal er derfor nærmere 2.800, hvis man medtager, at 70 pct. af alle voldelige overfald i København aldrig anmeldes.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg