"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

11. april 2012 - Artikel - af Nicolai Sennels

Nicolai Sennels

Mens femårige bliver tvangsgiftet i England og spanske fodboldhold fjerner det kristne kors, går salafister i gang med at uddele 25 millioner Koraner til tyske husstande.

Tredjepladsen

går til tyske salafister, der benyttede påskedagene til lanceringen af en storstilet missionskampagne. Intet mindre end 25 millioner Koraner, gratis og oversat til tysk, sendes i disse dage ud til tyskerne. Målet er: Hvert hus, sin Koran. ”Missionsiveren overgår alt, hvad man hidtil har set”, sukker Welt.online og konstaterer, at finansieringen af kampagnen er lige så tilsløret som salafisternes drømmekvinde. 

Andenpladsen

går til to af verdens bedste fodboldhold, Real Madrid og FC Barcelona, der begge har fjernet kristne kors fra deres emblemer for at tækkes muslimske fans og øge mulighederne for økonomisk gevinst i de muslimske lande.
 
Førstepladsen

Uge 15's førsteplads går til tvangsægteskaber i England. Her bliver børn ned til 5 år bortgiftet til ældre muslimske mænd. Læs den gribende beretning fra en af pigerne her. BBC har i samme ombæring produceret den særdeles seværdige dokumentar "Britain's Crimes of Honour".Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg