"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

22. marts 2012 - Artikel - af Nicolai Sennels

Nicolai Sennels

Alle kristne kirker i Golfen skal ødelægges,  førende vestlige medier nægter at trykke islam-kritisk materiale, og England er ramt af en tsunami af hustruvold, seksuelle overgreb og børnemishandling.

Tredjepladsen
Tredjepladsen går til New York Times, som gerne trykker en anti-katolsk annonce, men afviser at trykke en annonce kritisk mod islam. Årsagen er ifølge NYT, at islamkritik kan bringe amerikanske soldaters liv i fare. Afsløringen kommer kun uger efter, at BBC erkender, at de "behandler kristne hårdere end andre troende", fordi man er bange for voldelige konsekvenser.

Andenpladsen
Andenpladsen går til Saudi-Arabiens øverste religiøse leder, sheik Abdul Aziz bin Abdullah, der ønsker, at "ødelægge alle kirker i Golfen".

Førstepladsen
Uge 12's førsteplads går til muslimer i England, hvoraf 69 procent mener, at familier skal underkaste sig det muslimske æreskodeks. En talsmand for den engelske anklagemyndighed udtaler: "Vi ved ikke, hvor mange æresdrab der finder sted. Officielt er det mellem 10 og 12 i dette land. Men jeg ved ikke, hvor mange andre umærkede grave, der er rundt om i vores grønne og dejlige land." Talsmanden fortæller videre, hvordan den muslimske skik med at tvinge folk til at gifte sig mod deres vilje har ført til "en tsunami af hustruvold, seksuelle overgreb, børnemishandling, selvmord og mord". Antallet af registrerede tilfælde af æresvold i England steg med 47 procent fra 2009 til 2010.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg