"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

5. marts 2012 - Artikel - af Nicolai Sennels

Nicolai Sennels

Den islamiske forfølgelse af jøder, kristne og sekulære muslimer giver sig stadigt flere udslag, og finske muslimer vil gøre det strafbart at brænde koraner.

Tredjepladsen

Tredjepladsen går til islamisk jødeforfølgelse på Nørrebro i København: "Lørdag 25. februar 2012 klokken cirka kl. 22.20 blev der kastet en brosten ind gennem køkkenvinduet i min lejlighed, som ligger ... nær Nørrebrogade. En anden brosten ramte et vindue i et rum ved siden af køkkenet. De blev kastet af en gruppe på 6-8 arabisktalende unge. ... Jeg anser det for mest sandsynligt, at hærværket er rettet personligt mod mig, da der blev råbt ‘yehud’, som betyder 'jøder' eller 'jødedom'."

Andenpladsen

Andenpladsen tager os til Finland, hvor muslimer demonstrerer for, at det skal være strafbart at brænde Koranen.

Førstepladsen

Uge 10's førsteplads går til Mjølnerparken i København, hvor muslimer inddriver jizya (en skat der pålægges ikke-muslimer i muslimsk-beherskede områder): "I oktober fik en flygtning fra Afrika sin dør sparket ind flere gange og blev truet af en gruppe unge, der beskyldte ham for at være både sort og kristen. Han fik en frist på under en uge til at betale dem 10.000 kroner, hvis han ville blive boende. Politiet meddelte, at de ikke længere kunne garantere hans sikkerhed i Mjølnerparken. Da Lejerbo fandt frem til ham, var han grædefærdig og havde sovet på gaden. I oktober kontaktede en arabisk mand boligselskabet efter at være blevet truet med både kniv og pistol. Hans kone turde ikke forlade lejligheden, da de unge ikke brød sig om, at hun gik uden tørklæde."

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg