"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

29. februar 2012 - Artikel - af Nicolai Sennels

Nicolai Sennels

Det kniber med kvindemagten i Afghanistan, hvis religiøse ledere også kan glæde sig over, at engelske skoleelever bliver undervist i sharia. I Sverige har de lært lektien og er begyndt at ansætte "indvandrere" i brandvæsenet for at undgå overfald på udrykningsmandskabet.

Tredjepladsen

Tredjepladsen går til engelske skoler, som underviser muslimske elever i sharia. De får undervisning i, at ikke-muslimer er lavere mennesker, og derfor fortjener at ryge i helvede, når de dør. De får også undervisning i, at jøder er skadelige for verden og i, hvordan tyve og røvere skal straffes: "En tyvs specifikke straf er at skære hans højre hånd af ved håndleddet. Så bliver det ætset for at forhindre ham i at forbløde". Dem der har nerverne, kan se en video, som efter sigende er fra Iran, hvor man ser tyve får skåret hænder og fødder af, her (advarsel: meget ubehagelige billeder!).

Andenpladsen

Andenpladsen går til vold mod kvinder i Afghanistan, der skildres i dokumentaren "Girl power!". Her interviewes både imamer og mishandlede kvinder. En hospitalsindlagt kvinde fortæller sin historie: “Hendes fingernegle blev trukket af, hendes hår blev revet af. Hun blev brændt med cigaretter. Kød blev fjernet fra hendes krop med knive og andre ting. Hun fik tæsk flere gange hver dag. Hun blev sultet. … Jeg husker min bedstefar havde to piske på sin væg, en til hans hund og en til hans kone.”

Førstepladsen

Uge 9's førsteplads går til Sverige, som føler sig nødsaget til at forskelsbehandle svenskerne for at stoppe voldelige angreb. Det drejer sig om det svenske brandvæsen, der foretrækker at ansætte "indvandrere", da erfaringen viser, at de dermed angribes mindre, når de kører ind i de muslimske ghettoer. En brandmand fra Sydstockholms Brandvæsen, Ilhan Demir, fortæller: "På et tidspunkt begynder nogle børn at kaste sten på os. Jeg får fat i en fyr og talte til ham på hans eget sprog." Allerede tilbage i 2009 var Malmø Brandvæsen nødt til at køre med skudsikre veste og militære ansigtsmasker  til beskyttelse mod stenkast, når de skulle ind i sharia-kolonien Rosengården.

 

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg