"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

15. februar 2012 - Artikel - af Nicolai Sennels

Nicolai Sennels

Vold mod pizzaudbringere, islamisk atomkapløp og mødomme på mode. Læs Sharia-toppen denne uge.

Tredjepladsen

På tredjepladsen finder vi vold mod ikke-muslimske pizza-udbringere på Nørrebro. Dominos Pizza har længe kun leveret pizza på Nørrebro i dagtimerne, men stopper nu helt, efter at et 17-årigt pizzabud fik tæsk af 15-20 modige mænd. Nørrebro er netop kendt for sine mange muslimsk ejede pizzariaer, der nu – takket være lokale håndlangere – kan se frem til mindre konkurrence.

Andenpladsen

Andenpladsen går til islamisk atomkapløb. Richard Burt, leder afatomnedrustningsforhandlingerne START med Sovjetunionen og tidligere tilknyttet International Institute of Strategic Studies i England: "Faren ved, at Iran får atomvåben er, at det kan få en lang række andre lande til at gøre det samme. Tyrkiet, Saudiarabien og Egypten er blandt de lande, som formentligt vil anskaffe sine egne atomvåben, hvis Iran får dem. Vi risikerer et farligt Sunni-Shiitisk atomkapløb – og det er meget bekymrende."


Førstepladsen

Uge 7's førsteplads går til danske plastikkirurger, der laver nye mødomme til muslimske piger. Det muslimske hysteri omkring pigernes intakte mødom er blevet en guldgrube for private kirurger. En af dem udtaler, at "Jeg har ingen skrupler ved at hjælpe. Det vigtige er, at disse unge piger kan komme videre. Man kan kalde det en form for ulandsbistand."

Kristina Aamand, initiativtager til NyMødom.dk, som vejleder muslimer ommødomsproblematikken er mere kritisk: "Ved at udføre mødomskirurgi hjælper lægerne en skadelig tradition til at eksistere i moderne samfund."

 

 

 

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg