"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

30. januar 2012 - Artikel - af Nicolai Sennels

Nicolai Sennels

En islamisk krigserklæring mod Norge, indespærrede kvinder og fordrivelse af kristne fra muslimske områder.

Tredjepladsen

Tredjepladsen går til en palæstinensisk far, der låste sin datter inde på badeværelset i ni år. Årsagen til, at hverken moderen eller andre har protesteret er formodentlig, at sharia reelt gør manden til kvindens herre.

Som Winston Churchill sagde: "Det faktum, at mohammedansk lov gør, at enhver kvinde er en eller anden mands ejendom, enten som barn, kone eller konkubine, forsinker ophøret af slaveriet indtil islam er færdig som stormagt blandt mennesker."

Andenpladsen

På andenpladsen finder vi en krigserklæring mod Norge. En flok på omkring 40 muslimer samledes foran det norske parlament under "Alla-u-akhbar"-råberi, mens taleren på klingende norsk fortalte nordmændene:
"Vi forlanger, at Norge øjeblikkeligt trækker deres tropper ud af Afghanistan, før krigen breder sig til Norge. Det norske folk skal også vide, at deres sikkerhed fortsat vil være truet, sålænge det norske parlament fortsætter sin aggression mod det muslimske folk og deltager i besættelsen af muslimske lande. Hvis sikkerhed er vigtigt for jer, kære nordmænd, skal I forlange at Norge trækker sine tropper ud af Afghanistan. Dette er ikke en trussel, dette er en advarsel til jeres eget bedste."

Førstepladsen
 
Denne uges førsteplads går til fordrivelsen af kristne fra muslimske områder - i Danmark. Den Korte Avis har i denne uge interviewet eksil-iraneren og præsten Massoud Fouroozandeh, som måtte flygte sammen med sin familie fra Vollsmose. Fouroozandeh forklarer selv fænomenet med, at ”det fremgår tydeligt af Koranen, at islam står over andre religioner, derfor stræber islamister efter overherredømmet og straffer dem, der ikke vil underkaste sig.”
Interviewet kommer i forlængelse af en række artikler om fordrivelsen af danskere fra Vollsmose (BT: "Hetz i Vollsmose: 'De ville slå os ihjel'", "Danskere udsættes for indbruds-hetz i Vollsmose"). Seneste nyt fra Norge: To iranske konvertitter til kristendommen blev stukket ned af maskerede mænd, der råbte "kuffar" (vantro) til dem, mens de stak knivene ind.

 

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg