"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

6. november 2013 - Artikel - af Nicolai Sennels

Det frygtsomme tyske politi flygter fra voldelige indvandrere i byen Aachen, mens den modige forfatter og læge Taslima Nasreen har udnævnt burkaen til bedste halloween-kostume.

Tredjepladsen

Tredjepladsen går til et muslimsk dominerede område i den tyske by Aachen. Her måtte først en enkelt politimand, og senere på aftenen også politiets forstærkninger, flygte fra voldelige indvandrere. Politiet erkender, at man oplever en "ny dimension" af vold. Borgerne anklager politiet for at være ude af stand til at beskytte dem, og beder om lov til at oprette civile selvtægtsgrupper (engelsk oversættelse her).

Andenpladsen

Denne uges andenplads går til den modige Taslima Nasreen, der bor i Bangladesh. Nasreen har offentligt udnævnt burkaen som vinder i konkurrencen om det mest skræmmende halloween-kostume.

 

Førstepladsen

Uge 45s førsteplads går til pædofile muslimske voldtægtsgrupper i Storbritannien. En særlig grov sag af slagsen omhandler 14-årige Charlene, som politiet mener blev voldtaget af 100 mænd, førend hun blev skåret i stykker og solgt som kebab-kød. De islamiske skrifter tillader muslimske mænd at voldtage ikke-muslimer og holde dem som sexslaver.

 

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg