"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

5. oktober 2012 - Artikel - af Nicolai Sennels

I anledning af det amerikanske præsidentvalg går ugens førsteplads til Barack Obama.

Tredjepladsen

Tredjepladsen går til muslimer i den franske by Marseille, som smider kriminelle indvandrere ud. De udsmidte indvandrere er sigøjnere, og det foregår i bydelen Saint-Louis, hvor også en ny 150 mio. kr. dyr mega-moské med 25 meter høje minaretter og plads til 7.000 bedende skal bygges.

En lokal beboer udtaler: "Vi havde advaret dem. I første omgang var de velkomne, men vi bad dem om ikke at gøre noget dumt. Efter et par dage med flere indbrud gik vi sammen og fik dem til at forlade området."

Andenpladsen

Andenpladsen går til Al Qaeda, der ifølge den russiske sikkerhedstjeneste står bag de meget voldsomme og dødbringende skovbrænde, som hærgede Sydeuropa denne sommer. Udover mange døde måtte tusinder flygte. Flere islamiske hjemmesider har givet detaljerede oplysninger om, hvorledes sådanne skovbrande kan startes.

Førstepladsen

Uge 40s førsteplads går til USA's præsident Barak Hussein Obama, som har erklæret, at "fremtiden tilhører ikke dem, der kritiserer islams profet." Den lader vi stå et øjeblik.Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg