"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Shariatoppen

29. august 2012 - Artikel - af Nicolai Sennels

Læs om larmende bryllupsoptog,  befolkningsudskiftning og overfald på politiet. 

Tredjepladsen

Tredjepladsen går til muslimske bryllupsoptog, som islamtroende bruger som undskyldning for at udvise dominerende tilstedeværelse. Trafikken lammes, børn vækkes af deres middagssøvn, samtaler overdøves, fodgængere må springe for livet, og gadebilledet forvandles i nogle minutter til et udsnit af de islamiske lande. Se et eksempel fra Frankrig her

Andenpladsen

Andenpladsen går til den demografiske udskiftning af tyskere. 70 pct. af Frankfurts børn under seks år har indvandrerbaggrund. I Berlin er andelen 59 pct. og i Hamburg 43 pct.. Tyske storbyer kan således se frem til muslimsk flertal indenfor en generation.

En rundspørge blandt tyrkiske indvandrere i Tyskland viser, at 67 pct. mener, at Tyrkiet er et bedre sted at bo end Tyskland Undersøgelsen giver måske også svaret på, hvorfor så mange alligevel bliver boende: 46 pct. er kun i Tyskland, fordi de kan få socialhjælp, og mange ­ også 46 procent ­ ser frem til muslimsk flertal i landet.

Førstepladsen

Uge 35s førsteplads går til den stadigt mere blodige konflikt mellem muslimer og den franske stat. Ved det seneste angreb, hvor muslimske oprørere brugte haglgeværer og benzinbomber, blev tre politifolk såret. I sidste uge blev 16 politifolk  alvorligt såret ved et lignende angreb, da de bevægede sig ind i en såkaldt "Sensitiv byzone".

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg