"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

28. september 2012 - Artikel - af Nicolai Sennels

Denne uge bringer vi undtagelsesvist en ekstra large-udgave af sharia-toppen. Der er simpelthen for mange egnede kandidater. Tre pladser er ikke nok.

Tiendepladsen
Tiendepladsen går til dette æresmord på en kvinde, som under hujen og skrigen dolkes ihjel på åben gade. Se videoen af mordet her.

Niendepladsen
Niendepladsen går til muslimer i Athen, der under meget voldsomme protester mod Muhammed-filmen Innocence of Muslims pludselig stopper op, lægger sig på knæ og begynder at bede, før de genoptager ødelæggelserne af den historiske by. Artikel og video her. Samme absurde scener udspillede sig for nyligt i Hong Kong – video her.

Ottendepladsen
Ottendepladsen går til en ældre kuwaitisk mand, der tæskede sin unge kone, fordi hun var blevet gravid. Mandens argument er, at han kun giftede sig for, at hun skulle give ham seksuel fornøjelse – han havde åbenbart forregnet sig hvad angår konsekvenserne af samleje.

Syvendepladsen
Syvendepladsen går til Imam Ali moskeen i Hamborg. Der gik nemlig præcis en måned, fra moskeen underskrev en kontrakt om fredelig adfærd med byen Hamborg, til moskeen opfordrede til folkemord – i dette tilfælde udslettelse af Israel.

Sjettepladsen
Sjettepladsen går til denne spanske mand, der trods sin forstuvede hånd lægger en kone-tæskende muslim ned og holder ham fast på jorden. Rundt om står mandens måbende trosfæller, som ikke rørte en finger for at beskytte kvinden.

Femtepladsen
Femtepladsen går til engelsk politi, som i mere end et årti lod muslimske pædofile voldtægtsgrupper gå fri, fordi man var nervøs for, at anholdelser kunne føre til anklager om racisme eller forstyre det "harmoniske" forhold til byens muslimer. Se her.

Fjerdepladsen
Fjerdepladsen går til tre af verdens mest magtfulde mennesker – formanden for Europaparlamentet Martin Schulz, samt makkerparret Barack Hussein Obama og Hillary Clinton. Schulz fordømmer ikke blot Muhammed-filmen, men også det faktum, at sådan en film kan spredes (se Schulz side om side med turbanklædte alvorsmænd her.

Obama og Clinton har brugt 70.000 dollars på at vise reklamer i pakistansk tv, hvor de beklager filmen med arabiske undertekster. Se reklamen her.

Tredjepladsen
Tredjepladsen går til disse (u)hyggelige fætre. Iklædt militærtøj, elefanthuer og AK47 automatrifler holder de et skilt med påskriften "Muhammed – fredens budbringer".

Andenpladsen
Andenpladsen går til Afghanistan, som fængsler kvinder, der forlader hjemmet uden en mand. 70 procent af kvinderne i afghanske fængsler er dømt for at forlade hjemmet på denne måde.

Førstepladsen
Førstepladsen går til tyske myndigheder, der har aflyst en kampagne mod islamisk ekstremisme af frygt for at opildne til vold blandt islamiske ekstremister.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg