"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

23. november 2012 - Artikel - af Nicolai Sennels

Gaza-tilhængere i Belgien har været på gaden under mottoet "Hamas, Hamas, jøder skal ha' gas",  mens Nordsudans islamistiske regering intensiverer forfølgelsen af kristne.

Tredjepladsen

Tredjepladsen går til Pallywood – en sammenskrivning af Palæstina og Hollywood. Forleden blev en palæstinenser tilsyneladende såret så hårdt, at han måtte bæres væk  foran kameraerne. Da han tror, at kameraet er slukket, går han uskadt rundt. I et andet stunt blev et barn dræbt af Hamas fremstillet som offer for et israelsk angreb. I et andet tilfælde blev et såret israelsk barn præsenteret som palæstinensisk.

Andenpladsen

Andenpladsen går til pro-palæstinensiske demonstranter i Belgien, som demonstrerede under sloganet "Hamas, Hamas, jøder skal ha' gas". Det stærke jødehad, som kommer til udtryk under den nuværende konflikt mellem de palæstinensiske områder og Israel, sår tvivl om, hvorvidt palæstinenserne hader jøder på grund af Israel, eller Israel på grund af jøderne, der jo ifølge shariaen er mindreværdige mennesker.

Førstepladsen

Uge 47s førsteplads går til Nordsudans islamistiske regering, der bombede en et-årig baby ihjel. Ifølge sydsudanere er der stadigt flere beviser på, at det nordlige regime målrettet arbejder på at "befri området fra ikke-arabere og kristendom" - helt i tråd med sharia.

 

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg