"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Shariatoppen

1. juni 2012 - Artikel - af Nicolai Sennels

Mens den danske stat indirekte finansierer sharia-terror, er andre gået til modstand, bl.a. staten Kansas og en modig kvinde i Saudi-Arabien.

Tredjepladsen
Tredjepladsen går til den amerikanske stat Kansas, hvis guvernør netop har underskrevet en lov, der forbyder brug af sharia-lov i staten. Tilhængere af loven understreger, at "der har været mange sager rundt om i landet, hvor dommere og myndigheder har brugt sharia-lovene, når de skulle afgøre sager om især skilsmisser og ejendom, og hvor sharia-lovene har været forskellig fra amerikansk lov".

Andenpladsen
Denne uges andenplads går til en saudi-arabisk kvinde, der for åben YouTube giver det lokale sharia-politi en velfortjent røffel. Sharia-politiet vil have fat i hende, fordi hun bruger neglelak. "Det rager ikke jer!", er kvindens svar, mens hun filmer det og bagefter har lagt hele dramaet ud på internettet.

Førstepladsen
Uge 22's førsteplads går til dansk politi, som atter har reddet danskere fra et islamisk terrorangreb. Denne gang drejer dig sig om to somaliske brødre. I retten var en del muslimer mødt op, og henvendt til en af de anholdte råbte nogle af dem: "Vi er alle hans brødre!"

PET vurderer, at herboende somaliere sender op mod 20 mio. kr. til terrorister i udlandet. En del går til træningslejre som den, hvor den ene af de to somaliere har opholdt sig. En stor del af pengene kommer formentligt direkte fra den danske stat, idet en nylig stikprøveundersøgelse blandt somaliske indvandrere afslørede, at 92 pct. snyder i skat.  

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg