"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

11. december 2012 - Artikel - af Nicolai Sennels

Der er en duft af sharia, når palæstinensere køber parfume. Stadigt flere tyskere har lugtet lunten.

Tredjepladsen

Tredjepladsen går til 67 franske skoler, som har smidt 8.500 portioner chokolademousse ud, fordi det viste sig, at de "i nogle tilfælde" kunne indeholde gelatine fra grise. Køkkenpersonalet var nemlig nervøse for at bryde sharia, når desserten skulle serveres for muslimske skolebørn. En politiker fra Det Radikale Venstreparti (PRG) kalder madudsmidningen et "skandaløst spild" og påpeger, at den offentlige sektor er sekulær og bør være "strengt neutral" hvad angår skolemad.

Andenpladsen

Denne uges andenplads går til palæstinensisk navngivning af børn og parfumer  efter de raketter, som Islamisk Jihad og terrororganisationen Hamas bruger i forsøget på at følge sharia ved at udrydde af jøder. I kølvandet på det seneste fejlslagne angreb på Israel er flere børn navngivet efter raketten Fajr, mens parfumen M-75 er opkaldt efter langdistanceraketten af samme navn.

Førstepladsen

Uge 50's førsteplads går til tyskerne. Mere end to ud af tre ser en "alvorlig konflikt" mellem islam og Vesten. 44 pct. tror, at den kommer, mens 25 pct. mener, at den allerede er i gang. Derudover mener 64 pct., at islam er en voldelig religion. Rapporten viser også, at modstanden mod islam vokser i takt med, at stadigt flere tyskere kommer i kontakt med muslimer.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg