"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

16. november 2012 - Artikel - af Nicolai Sennels

Den tilstundende højtid byder på to spændende julekalendere – Jul i Kokkedal og Jul i Bruxelles – begge uden juletræer. Imens hælder Qatar penge i Europa - og kræver indflydelse til gengæld.

Tredjepladsen
Tredjepladsen går til Jul i Kokkedal, hvor der som i enhver god tv-julekalender er nogle slemme typer, der vil forpurre julen. Her har de langskæggede fået flertal og brugt det til at indføre sharia. Men det er de vantros skyld, forlyder det nu. De har nemlig lokket muslimerne i en fælde

Andenpladsen
Denne uges andenplads går til Jul i Bruxelles. Her har byens politikere har aflyst det traditionelle juletræ på den berømte Grand Place for at glæde landets muslimer.


Førstepladsen
Uge 46's førsteplads går til verdens rigeste land Qatar, der ligeså stille køber op i Europa. Qatar er sponsor for al-Qaeda, Hamas og Taleban. Frankrig har netop taget imod 50 millioner euro fra Qatar til restaurering af muslimske ghettoer, en gave, som både venstre- og højreorienterede grupper kritiserer kraftigt med henvisning til, at der ikke findes "gratis" penge.

Det arabisk-talende Qatar har også netop meldt sig ind i Mission Laïque Française, der fremmer fransk kultur og sprog. Det vakte nogen undren, indtil Qatar fik held til at udskifte skolebøger i den fransktalende Voltaire Skole i landets hovedstad Doha med religiøse bøger. 

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg