"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

30. oktober 2012 - Artikel - af Nicolai Sennels

I land efter land udviser militante muslimer det, en tysk undersøgelse betegner som “irriterende, afvigende og socialt uønsket” adfærd. Ofrene er kvinder, børn og fredelige muslimer.

Tiendepladsen

Tiendepladsen går til en al-Qaeda-trio, der for nyligt blev anholdt i England. Lederen af gruppen siger, at vesterlændinge fortjener at blive sprængt i luften, fordi vi har "sex som æsler". 

Niendepladsen

Niendepladsen går til konen til en af mændene i ovennævnte al-Qaeda-trio. Manden, Ashik Ali, var gået fra hende, og hun forsøgte at vinde ham tilbage ved at love, at hun ville begå terror.

Ottendepladsen

Da det for nogle uger siden kom frem, at norske jøder udtrykte bekymring ved, at et stigende antal muslimer tager jagttegn, slog de pågældende muslimer det hen med en påstand om, at de blot ønskede et afbræk fra bylivet og at være ude i skov og mark. Ottendepladsen går derfor til Ubaydullah Hussain, der er ved at tage jagttegn i Norge og netop på sin Facebook-side har proklameret: "Så snart jeg har fået mit jagttegn, får jeg fat i en AK47. Disse svin tilhører en besættelsesmagt, Israel ... skide jøder." Hussain er nu anholdt.

Syvendepladsen

Syvendepladsen går til en libanesisk imam, der blev skudt i hovedet af sekteriske muslimer, fordi han prædikede fred.

Sjettepladsen

Sjettepladsen går til franskmændene, hvoraf 60 pct. mener, at islam har for stor indflydelse i Frankrig. 43 pct. er imod byggeri af moskeer og 63 pct. ønsker islamiske kvindeslør forbudt i offentligheden.

Femtepladsen

Femtepladsen går til palæstinensisk børne-tv, som hylder islamiske terrorister, der dræber israelske børn.

Fjerdepladsen

Fjerdepladsen går til israelerne Zvi Yehezkeli and David Deryi, der med fejlfri arabisk accent og skjult kamera har afdækket de muslimske miljøer i Europa. Dokumentarfilmen er højest seværdig. Se de to første dele her og her.

Tredjepladsen

Tredjepladsen går til muslimske elever  i danske skoler. Læs her: “De skider på, hvad vi siger. … Nogle af drengene bliver opdraget som små konger” og her: "Klassekammerater og lærere bliver kaldt ludere. 'Fuck dig' er et udtryk, der er en del af hverdagssproget. Trusler og verbale overfald er ikke usædvanlige. Dagligt er der lærere, der bliver kaldt racister, fordi de f.eks. har bedt en elev om at tage fødderne ned fra en sofa eller et bord. Eller fordi eleverne bliver bedt om at møde forberedt til undervisningen. Og flere lærere oplever decideret mobning fra en hård kerne af to-sprogede elever." En tysk undersøgelse af muslimske elever konkluderer, at en tredjedel af dem udviser “irriterende, afvigende og socialt uønsket” adfærd.

Andenpladsen

Andenpladsen går til en afghansk mand, der dolkede sin kone og mor til deres to børn ihjel, fordi hun arbejdede uden for hjemmet.

Førstepladsen

Førstepladsen går til flere danske moskeer, hvis aktiviteter er blevet afsløret af PET-agenten Morten Storm. Han har løftet sløret for, hvad folk kan sige og gøre i moskeerne, uden at moskeerne melder dem til politiet.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg