"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

23. oktober 2012 - Artikel - af Nicolai Sennels

Kidnapning af børnebrude, engelske shariadomstole og abort af pigefostre. Se denne uges dårlige nyheder.

Tredjepladsen

Denne uges tredjeplads går til det muslimske land Kirgisistan, hvor kvægtyveri straffes langt hårdere end kidnapning af børnebrude. Stjæler man en ko, kan det koste 11 år i fængsel, mens kidnapning og tvangsgiftning af små piger højest giver tre år.
 
Sådanne bortførsler straffes dog sjældent i et land, hvor 80 procent af ægteskaberne og efterfølgende "uønsket sex" sker som følge af kidnapning af piger, hvoraf en stor del er under 18 år gamle.
 
Politikere har nu foreslået en ny lov, der kvitterer for kidnapning af brude med fængsel i op til 10 år, hvis pigen er under 17 år. Kirgisistan grænser op til Kazakhstan, hvor komikerfiguren Borat stammer fra, og mange husker sikkert filmens afsluttende scene, hvor Borat forsøger at bortføre modellen Pamela Anderson til ægteskab i en hjemmelavet sæk.

 

Andenpladsen

Andenpladsen går til England, hvor muslimske kvinder lever i frygt for voldtægt, fordi landets uformelle sharia-domstole ikke kategoriserer det som en forbrydelse.

For at undgå problemer med sekulær lov betegner disse sharia-domstole, som oftest finder sted i moskeer, sig som "religiøse råd" - et fænomen, vi også ser i Danmark, hvor flere muslimske bander netop har indgået våbenhvile med hjælp fra et lokalt islamisk råd.

Førstepladsen

Uge 43s førsteplads går til muslimske familier i Danmark og Norge (her og her), der tvinger deres kvinder til at abortere fostre, hvis det er en pige. En læge udtaler, at det især drejer sig kvinder med udenlandsk baggrund, fordi "der blandt visse kulturer er et meget stort pres på kvinden for, at hun skal føde en dreng."

Skulle der findes mænd og familier derude, som kan finde på at straffe kvinder, fordi de bliver gravide med et pigefoster, vil vi her på redaktionen gøre opmærksom på, at det er mandens arveanlæg, der afgør barnets køn.

 

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg