"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

17. oktober 2012 - Artikel - af Nicolai Sennels

SF's nye formand vil møde Hizb-ut-Tahrir med respekt,  mens en af Egyptens fremmeste tænkere ordinerer kamel-tis som shariamedicin.

Tredjepladsen

Tredjepladsen går til såkaldt sharia-medicin, herunder at drikke kameltis, oprindeligt opfundet af muslimernes profet. En af Egyptens "fremmeste tænkere" og formand for Egyptens Videnskabelige Råd, Dr. Zaghlul al-Naggar, promoverer indtagelse af urin fra kameler, en væske der på arabisk kaldes najeeb. Mere om koranens og Muhammeds lovprisning af najeeb her.

Andenpladsen

Andenpladsen går til SFs nye formand, Annette Wilhelmsen. Wilhelmsen vil møde Hizb-ut-Tahrir med "respekt" og hendes argument for ikke at udvise udlændinge, der aktivt arbejder på at ødelægge vores demokrati er, at der er så mange af dem, at man ikke kan finde plads til dem andre steder end her i Danmark - "Vi kan jo ikke smide alle ud, der vil undergrave vores demokrati. Hvor skal vi smide alle de folk hen?" Wilhelmsens socialistiske regeringskolleger i Frankrig har omvendt besluttet at hjemsende muslimer, der nægter at følge landets sekulære traditioner.

 

Førstepladsen

Uge 42s førsteplads går til Schweiz, der opruster militært som forberedelse på en kommende borgerkrig forårsaget af euro-kollaps og "omfattende muslimske uroligheder".Schweiz' reaktion på konsekvenserne af EUs økonomiske- og indvandringspolitik er formentligt en torn i øjet på Nobelkomitteen, der netop har givet EU årets fredspris.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg