"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

12. oktober 2012 - Artikel - af Nicolai Sennels

I London er en kæmpemoské, fire gange så stor som St. Pauls Cathedral, på vej, mens svenskerne kan se frem til bønneudråb fra minareter.

Tredjepladsen

Tredjepladsen går til en ny kæmpemoské i England med plads til hele 9.312 bedende, hvilket er fire gange så mange som Englands berømte kirke, St. Pauls Cathedral.

Moskeen kommer til at dække et område på 6,4 hektarer, svarende til hele 9 fodboldbaner. Initiativtageren til moskeen er bevægelsen Tablighi Jamaat, hvor også to af de bombemænd, der angreb Londons undergrundsbane 7/7 i 2005, hører til. Området bliver reelt Englands første officielt anerkendte sharia-kontrollerede zone.

Andenpladsen

Andenpladsen går til Marokko, hvor hver tredje kvinde får tæsk af deres ægtemand. En kvinde udtaler: "Hvis ikke jeg gør, hvad han siger eller nægter at have sex med ham, angriber han og slår mig. Han tvinger mig til sex, men der er intet jeg kan gøre, for tvungen sex er ikke forbudt her."

Førstepladsen

Uge 41s førsteplads går til Sverige, hvor islamiske bønnekald fra minareter nu er godkendt. Underskriftsindsamling mod islamiske bønnekald findes her.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg