"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

18. september 2012 - Artikel - af Nicolai Sennels

Giftige dampe fra afbrændte amerikanske flag, et muslim-only erhvervseventyr i Frankrig og så selvfølgelig den store magtdemonstration mod "Innocence of Muslims".

Tredjepladsen

Tredjepladsen går til en pakistansk mand, der døde efter at have indåndet for mange dampe fra afbrændte amerikanske flag.

Andenpladsen

Andenpladsen går til et nyt muslim-only erhvervseventyr startet i Paris-forstaden Mantes-la-Jolie.

Firmaet er allerede startet og modtager penge fra kommunen. Det er en tjeneste, som tilbyder læger eskorte fra lokale unge, når lægerne skal ind i urolige no-go zoner. Khalid og Majid, som har startet tjenesten, sammenligner tjenesten med Læger Uden Grænser.

Førstepladsen

Uge 38s førsteplads går selvfølgelig til de verdensomspændende voldelige demonstrationer mod filmen Innocence of Muslims, der viser deres profet Muhammeds liv som det beskrives i deres hellige muslimske skrifter, hadith'erne.

Ved en ulovlig demonstration i Paris blev 150 muslimer anholdt og tre politifolk sårede (video her) og i Belgien kom det også til voldelige kampe og hele 230 anholdelser (video her).

I København kom det til kampe mellem Soldiers of Allah (en tilsyneladende  voldelig forening, også kendt for vold ved en ellers fredelig islam-kritisk demonstration i Aarhus tilbage i marts 2012) og politiet (video fra selve demonstrationen her). Ved demonstrationen i København råbte Hizb-ut-Tahrirs oppiskere "Takbir" (erobring, ekspansion) i højtalerne.

I Australien forsøger muslimer med et lidt anderledes trick at få befolkningen til at begrænse friheden til at ytre sig kritisk om islam. Her demonstrerer muslimske børn med skilte med folk, der får hugget hovedet af.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg