"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen

12. september 2012 - Artikel - af Nicolai Sennels

Britiske barnebrude og tyske muslimer, der angriber politiet. Retsstaten er under pres.

Tredjepladsen
Tredjepladsen går til imamer, der i hemmelighed gifter børn med voksne mænd. I dette tilfælde blev imamen afsløret af en journalist med skjult kamera, da han forsøgte at bortgifte en kun 12-årig pige.

Imamen var klar over, at manden, han giftede pigen bort til, formentligt ville prøve at have sex med pigen. Imamen fortæller, at ifølge sharia er det bedst, hvis piger giftes væk før de får menstruation. Han rådgiver også faderen i, hvordan man undgår, at sharia-pædofile forhold opdages af myndighederne.

Andenpladsen
Andenpladsen går til en muslimsk far, der dræbte sine tre døtre ved at lade cobraslanger bide dem. Manden ville af med pigerne, da han endelig fik en dreng med en anden kone.

Førstepladsen
F
ørstepladsen går til de op mod 1000 muslimer, der angreb politiet i den tyske by Mannheim i forbindelse med en kurdisk festival. 80 politifolk blev sårede og politiets talsmand udtaler: "Deres voldelighed var enorm. Hundreder, hvis ikke mere end tusind, kurdiske angribere stormede politiet og dyngede dem til med sten”.

Sådan en voldelighed har han ikke havde oplevet i 30 års politiarbejde. Selv journalister blev angrebet. Se video fra festivalen her og her.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg