"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Rapport fra en besat bydel

4. november 2005 - Artikel - af Lars Hedegaard

Fremtrædende socialdemokrat forlanger beviser på Al-Qaedas ansvar for 11. september
Vestens krig mod terror er baseret på grundløse beskyldninger, mener Sikandar Malik Siddique.

Nu er det slettet, men ca. tre minutter i fire om eftermiddagen den 14. november 2004, anbragte Sikandar Malik Siddique - som i dag er socialdemokratisk kandidat til Københavns Borgerrepræsentation - nedenstående betragtninger på www.fritforum.dk, der drives af den socialdemokratiske studenterorganisation Frit Forum.

Ifølge Ritt Bjerregaards partifælle mangler den amerikanske regering at fremlægge konkrete beviser på Al-Qaedas ansvar for terrordåden i USA den 11. september 2001 - et opsigtsvækkende synspunkt i betragtning af, at Al-Qaedas leder Osama bin Laden flere år før Siddiques indlæg på Frit Forums hjemmeside havde påtaget sig ansvaret.

På baggrund af Siddiques argumentation, der bærer stor lighed med den retorik, som den ekstremistiske organisation Hizb ut-Tahrir normalt benytter sig af, kan det ikke undre, at han også betragter den amerikansk-ledede krig mod Afghanistans Taleban-styre som et grundløst overfald.

Her følger Siddiques indlæg i sin fulde længde og uden ændringer af nogen art.

----------------------------------------------------------------

Emne: udslettelsen af terroren

Forfatter: Sikandar Siddique
Tid: 14-11-04 15:56:54

Kom, lad os udslette terroren fra verdenen.

11/9 katastrofen har ikke kun omformet vores hverdag, vores måde at færdes på, men også hele verdenssystemet. Uanset hvem der er ansvarlig for denne uhyrlige og umenneskelige handling, har den gjort noget uhyrligt. Den Amerikanske regering kastede straks skylden på al ­ qaeda, men har dog stadig den dag i dag ikke formået at kunne fremvise konkrete beviser.

Beskyldningen resulterede i en kraftig invasion af Afghanistan hvor, flere tusind kvinder, børn og mænds liv blev ofret af de højtudviklede bomber og halvautomatiske våben. På samme måde blev Irak invaderet som det næste mål af toptrænede soldater fra mange lande. Før invasionerne blev vi lovet en total udslettelse af terroren og en sikker, fredfyldt verden. Men vi ser i dag at mere terror rammer verden, en hverdag fyldt med frygt, for at blive det næste terror mål. Selvmordsbomber, drab på civile, gidseltagning og kolossale bombninger hører nu med til hverdagen.

Der er kastet nok med bomber og ofret nok blod. Vi kan konkludere at krig, magtanvendelse ikke er løsningen på problemet. For at gøre vores hverdag sikker og harmonisk bliver vi nødt til at gå til bunds i årsagerne til terroren. Vi kommer ingen vegne med lappeløsninger. Vi skal helt ned til roden af problemet. Hvordan kan man forvente af en far, som har set sin søn blive tortureret og derefter myrdet, at han ikke tager loven i egen hånd hvis ikke han får retfærdighed. Jeg mener at den absolutte grund til terror er, at det enkelte individ ikke får retfærdighed. Hvis alle fik frihed, lighed og solidaritet ville fænomenet terror aldrig eksistere.

Sikandar Siddique

medlem : Dsu Nørrebro og SocialDemokratiet 5. Kreds

E-mail : Sikandar_[email protected]
Tlf : 50 58 09 30"

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg