"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Prisuddeling afslører ny forbindelse mellem Kirkeasyl og Asylret

1. oktober 2009 - Den løbende - af Uwe Max Jensen

FORBINDELSER. Ledende person i Asylret modtog pris på vegne af Kirkeasyl

Enhedslistens Line Barfod, Kirkeasyls talsmand Pelle Dragsted, der er pressemedarbejder hos Enhedslisten, og Enhedslistens Johanne Schmidt-Nielsen (http://blog.politiken.dk/johanne/2009/09/23/hvor-lavt-vil-du-synke-s%c3%b8ren-pind/) har de seneste dage haft travlt med at pukke løs på Venstre-politikeren Søren Pind, fordi Pind er kommet for skade at påstå, at Kirkeasyl støtter udviste kriminelle. Det er ifølge de tre ikke korrekt, da Kirkeasyl udelukkende fører kampagne for afviste asylansøgere og ikke udviste kriminelle

Men som Sappho kunne afsløre, er der ikke enighed om linjen internt i Kirkeasyl. Desuden er talsmand Sigurd Jacobsen fra Kirkeasyl, der er en af Kirkeasyls mest benyttede talsmænd, også aktiv i foreningen Asylret, der kræver fortsat ophold til udviste kriminelle herunder den pædofile voldtægtsmand Mohamad Mustafa Ahmed, der i 2005 blev udvist af Danmark for bestandig efter en dom for voldtægt af en 14-årig pige

Støtter Westergaards plageånd

De andre administratorer af Asylrets Facebook-gruppe er Hannah Eksd, Said Parvin og Pia Qu (stifter), og netop Said Parvin fik i begyndelsen af september Gelsted-Kirk-Scherfig-Fondens pris på vegne af Kirkeasyl. Gelsted-Kirk-Scherfig-Fondens pris er på 10.000 kroner og motiveres af Enhedslistens Johanne Schmidt-Nielsen ved et arrangement 7. november hos 3F i Valby. Udover til Kirkeasyl uddeler Gelsted-Kirk-Scherfig-Fonden samme dag pris til skuespiller Flemming Jensen, entertainer Jesper Klein og til Sjakket.

I en artikel i Arbejderen udtaler Said Parvin sig på vegne af Asylret til fordel for voldtægtsdømte Mohamad Mustafa Ahmed, og Said Parvin kræver i samme artikel tålt ophold til udviste kriminelle erstattet af opholds- og arbejdstilladelse:

"Kampagnen stopper ikke her! Tålt ophold er en absurd og umenneskelig afstraffelse af flygtninge. Vi kræver, at tålt ophold bliver erstattet af opholds- og arbejdstilladelse. Derfor skal der fortsat sendes masser af breve til integrationsministeren, siger Said Parvin, aktiv i Asylret, til Arbejderen."

Said Parvin fra Kirkeasyl/Asylret har også fundet tid til at støtte tuneseren Slim Chafra, der sammen med tuneseren Karim Sørensen og en herboende marokkaner er mistænkt for at ville slå Muhammed-tegneren Kurt Westergaard ihjel.

Læs om Enhedslisten og Kirkeasyl her

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg