"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Nu kan du skrive kommentarer på Sappho

23. november 2010 - Artikel - af Katrine Winkel Holm

REDAKTIONELT: Sappho får en klumme, skrevet af et fast panel af skarpe penne, læserne får omsider mulighed for at kommentere indholdet  - og så har Sappho fået en lille ansigtsløftning.

Klumme, kommentarfelt og et lille ansigtsløft til Sappho

For fremtiden vil du, kære Sappho-læser, kunne komme af med din begejstring eller indignation over det, du læser. Klummen, som for fremtiden vil være at finde her øverst til højre får et kommentatorfelt, hvor du inviteres til at give dit besyv med.

Et fast panel af klummeskrivere med skarpe penne, indsigt og og markante holdninger vil ugentligt levere en kommentar til frihedens og Vestens tilstand. Hege Storhaug fra Human Rigths Service lægger ud. Glæd dig til klummer af Christopher Arzrouni, Morten Messerschmidt, Monica Papazu, Kai Sørlander, Helle Merete Brix, Torben Mark Pedersen og mange andre.

Samtidig har vi benyttet lejligheden til at give Sappho et lille ansigtsløft. Det kan vi alle trænge til, også Sappho, selv om hun knap har nået skolealderen.

Væn dig for fremtiden til selv at gå ind på siden, og hold øje med bl.a. det aktuelle citat, I medierne, hvor du kan følge Trykkefrihedsselskabets optræden i den skrevne og elektroniske presse, Sapphos venner, der informerer om de forskellige spændende oplægsholdere, som Sapphos sponsorer får fornøjelsen af, de forskellige mapper, der løbende opdateres. Samt ikke mindst vores artikler, der handler om alt det, de andre medier ikke rører.

God fornøjelse.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg