"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Nødhjælp i hjemlandet

26. juni 2014 - Artikel

Jeg har aldrig følt mig som et ondt menneske. Alligevel er det den etikette jeg har fået klistret på mig gang på gang de sidste par år. Fordi jeg bor i Sverige og valgte at blive Sverigedemokrat!

Som dansk i Skåne, hvor jeg har boet i mere end 20 år, er det let at falde ind blandt folket, som har meget til fælles med os danskere. Længe inden jeg meldte mig ind i partiet – altså Sverigedemokraterne som vel er at sammenligne med Dansk Folkeparti – og besluttede mig for at blive kommunalpolitiker, hjalp jeg børnene i Nepal således at i hvert fald nogle af de fattigste kunne få et ordentligt liv.

Jeg har et samarbejde med en lille lokal organisation, ADEC Nepal, da jeg ved at de mange bistandsmillioner som regeringer og mastodontorganisationer sender afsted, aldrig når ud på gaden til de behøvende. De bliver hængende i fashionable kvarterer, som altid findes, også i de lande hvor behovet af hjælp til de dårligst stillede er størst.

Selvglade politikere og deres velaflønnede embedsmænd gør sig sjældent nogle anstrengelser for at kontrollere, hvor pengene de sender afsted forsvinder hen. Det er jo ikke deres penge. Det er skattebetalernes. Det er helt på samme måde de ser på flygtningehjælpen. At man ved at hjælpe på plads, i nærområderne, hvor flygtningene findes, kan hjælpe hundredvis flere for samme penge som en indsmuglet flygtning koster, det  interesserer dem ikke.

Det er helt klart enklere for disse mennesker , der ikke har andet i tankerne end at tage vare på sine egne fede liv, at vise sin godhed ved at åbne grænserne for alle som har råd til at passere dem for at komma til fadet.

I Sverige, hvor fornuften for længst er forduftet, kan man leje en topudstyret herregård ud til Migrationsværket, som så lader alle, der selv har fundet vejen til Sverige ved at betale hundredetusinde af kroner til smuglere og pasfalsknere, bo og betjenes der med egne rådgivere, sagsbehandlere, advokater, halalmad med mere – alt på skatteborgernes regning.

Skulle du våge at rejse en kritisk røst, da skriges der ”racist” fra hvert et hustag og sangen om ”alles lige værd” bliver slynget efter den formastelige. Den onde som stiller spørgsmål.

Jeg var faktisk halvgammel inden jeg til sidst forstod bibelens mange citater og vreden mod ”hyklerne”. Jeg vidste ikke, hvad en hykler var! Nu ved jeg det . Jeg ved det til lede!

Hyklerne er alle dem, der mener at det er fint at hjælpe nogle få, der kan tage sig til de dejlige lande i nord, og så lade de virkeligt trængende klare sig selv, der hvor de befinder sig – uanset hvor dårligt de har det. Klarer de ikke at tage sig herop, da kan de få lov at rådne op, der hvor de er, synes de fleste at mene. I alle fald gælder det for alle de selvfede politikere med de korrekte meninger og deres mere end tjenestevillige medielakajer!

Sverigedemokrater er de onde, som DF’ere var det før i Danmark. Det er vedtaget af Sveriges statsminister og alle de andre partier i landet, som man ikke længere kan kende forskel på. Mange organisationer, for eksempel Red Barnet, vil ikke have sverigedemokrater i deres medlemskartotek.

Røde Kors hader sverigedemokrater for deres ”menneskesyn”! Samtidig som vi udelukkes anklager de samme politikere og organisationer os sverigedemokraterne for ikke at ville hjælpe andre.

I Danmark har vi et ordsprog for det. Jeg tror jeg hørte Anker Jørgensen sige det for mange år siden: ”Først pisser de på os, og bagefter siger de at vi lugter!”

Kære venner som tror på det gode, jeg har en glad nyhed til jer – i Sverige har vi gjort det – i Danmark præsenterer vi Right Hand Aid den 5 juli på Mosbjerg Folkefestival. Right Hand Aid er en hjælpeorganisation som skal sørge for ”at ret hjælp kommer frem til de rette på ret plads”!

Vi kommer at arbejde sammen med de bedste ude i den store vide verden og sørge for at bistandspenge havner hos dem, der behøver dem og ikke i lommerne på asylindustriens nye baroner eller menneskesmuglere i Jordan, Syrien, Irak Tyrkiet, hos korrupte politikere og så videre. 

Vi hjælper de trængende og ikke kyniske menneskesmuglere. Vor indsats hjælper mere end 300 mennesker at klare tilværelsen i sit hjemland for de samme penge som for eksempel den svenske stat bruger på en eneste person som har taget sig til Sverige. Og så tager vi imod alle som medlemmer – vi har ingen restriktioner!

Den der støtter Right Hand Aid tror på en sund husholdningsøkonomi. Det er godt for alle. Både os og dem, der just nu behøver vor hjælp i et land langt borte. Der kan vi gøre en fattig til konge. Her bliver majoriteten tabere og hensat til et eller andet område udenfor samfundet.

I er ikke gode, I som råber op om ubegrænset indvandring og kalder mig og mine venner for onde. I er uvidende forstandsløse og fulde af had.

Falskt råber I ”alle har samme værdi”, samtidig som I lægger milliarder på mennesker som har haft råd at betale dyre menneskesmuglere og pasfalsknere og giver fuldstændigt fanden i dem, der bliver tilbage. I bedste fald regner i bare dårligt. I værste fald er I virkeligt beregnende kynikere, der så længe i ser gode ud i folkets øjne, gerne handler råddent og ondskabsfuldt!

Hans Erling Jensens vil præsentere nødhjælpsorganisationen på folkemødet i Mosbjerg den 5. juli. Interesserede kan læse mere på organisationens hjemmeside Right Hand Aid.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg