"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Ministerrådgiver frygter muslimsk flertal i Danmark

26. december 2009 - Den løbende - af Uwe Max Jensen

Fødevareminister Eva Kjer Hansens særlige rådgiver, Christopher Arzrouni, frygter fremtiden, "hvis den skulle bringe et muslimsk flertal i Danmark". Det skriver Arzrouni på Facebook

Christopher Arzrouni, der er tidligere redaktør på Weekendavisen og nuværende spindoktor for fødevareminister Eva Kjer Hansen (V), mener, at det er naivt ikke at frygte et muslimsk befolkningsflertal i Danmark. Det fremgår af en meningsudveksling på det sociale medie Facebook.

Eva Selsing, der er medlem af bestyrelsen for Trykkefrihedsselskabet, linkede kort før jul til sin kommentar Halløj i det pæne selskab - debatten om Lars Hedegaard (offentliggjort på netstedet 180grader.dk) i sin statusopdatering på Facebook. Eva Selsings opdatering fik hurtigt flere kommentarer med på vejen. Blandt andet fra Christopher Arzrouni.

Også undertegnede deltog i meningstilkendegivelserne omkring Halløj i det pæne selskab, men fandt samtidig anledning til at stille Christopher Arzrouni et mere overordnet spørgsmål.

Det lød i sin enkelhed:

"Christopher Arzrouni

Med tanke på din baggrund (Arzrouni har armensk baggrund, red.). Hvordan tror du, at det vil gå Europas oprindelige befolkninger, når de i en ikke så fjern fremtid bliver et mindretal i Europa?"

Et par timer senere indløb svaret fra Christopher Arzrouni på Eva Selsings Facebook-væg:

"Kære Uwe Max Jensen,

Jeg vil da bestemt frygte fremtiden, hvis den skulle bringe et muslimsk flertal i Danmark. Af alle mulige årsager. Hvor naiv tror du, jeg er?

Men jeg går altså ikke ind for at opbygge "parallelle institutioner", når det handler om at styrke og beskytte den vesltige retsstat. Og jeg forstår ikke, at Hedegaard tager det så let, når han bruger begreber som civil ulydighed, "active resistance" osv. i en sammenhæng, der handler om i dag og ikke en fjern fremtid.

Jeg vil ikke være med på samme vildspor som de autonome - bare med et andet fortegn.

Jeg synes, at man skal holde op med at skyde Hedegaards kritikere i skoene, at de bare er ude efter manden. Såvidt jeg kan se, er der rigeligt med bold at gå efter.

Hvis man har et problem med, at Hedegaard bliver kritiseret for hvad han rent faktisk har sagt, må jeg nok sige, at man har et mere generelt problem i den pågældende "lejr"

vh
Christopher Arzrouni"

Demografien som ubekendt

Hvordan Christopher Arzrouni vil forhindre et fremtidigt muslimsk flertal i Danmark med henblik på den demografiske udvikling fremgår ikke af Arzrounis svar. Christopher Arzrouni nøjes med at slå fast, at det er naivt ikke at frygte fremtiden af alle mulige årsager, hvis den skulle bringe et muslimsk flertal i Danmark.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg