"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sapphos Venner: En aften med Mersiha Cokovic

Dato: Onsdag 13. november 2013

Tid: 19.30

Entré: Gratis entre for Sapphos Venner

Tilmelding:

Den unge bosnisk-fødte Mersiha Cokovic gør op med den offerrolle, mange vil pådutte indvandrere, og advarer mod de voksende parallelsamfund, som hun kender indefra. Mød hende 13. november til et Sapphos Venner-arrangement.

Et stigende antal andengenerationsindvandrere lægger afstand til den offerrolle, mange vil pådutte dem, og tager et opgør med store dele af det muslimske ghettomiljø. Ahmed Akkari er en af dem, den unge digterspire Yahya Hassan en anden.

Og så er der den unge bosnisk-fødte Mersiha Cokovic.

I Den Korte Avis revser hun med jævne mellemrum andre indvandrere, der ikke udviser loyalitet over for deres nye land og ikke bakker op om vores frihedsrettigheder.

Mersiha kom til Danmark som 13 årig og er i dag folketingskandidat for Liberal Alliance. Hendes mærkesag er kampen mod parallelsamfundene, som hun kender fra Ishøj, hvor hun bor. På baggrund af sit eget indblik i miljøet advarer hun om, at vi taber næste generation på gulvet, hvis der ikke snart gøres en ihærdig og kompromisløs indsats mod social kontrol i de muslimske ghettoer.

Hør hende fortælle om sit livs rejse til Danmark og om indsatsen for at blive dansk og om kulturkampen i det muslimske miljø onsdag d. 13. november 19.30

Om Sapphos Venner

Sapphos Venner er en støttekreds for Sappho og Trykkefrihedsselskabet. Hvis du årligt indsætter 1.000 kr. konto 4310 4310399981 (Danske Bank) eller derover, indbyder vi dig til at være med i netværket. Du får mulighed for at møde spændende indledere og for at drøfte Sapphos journalistik og fremtidsplaner med redaktionen.

Vil du vide mere eller ønsker du at blive Sappho-ven, så kontakt os på