"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Jyllands-Posten lægger Westergaard på is

23. april 2010 - Artikel - af Uwe Max Jensen

Uwe Max Jensen

Kurt Westergaard bliver udfaset efter terrortrusler

I efteråret 2009 blev Kurt Westergaard sendt på tvungen ferie af Jyllands-Postens ledelse, da det blev afsløret, at amerikanske terrorister havde til hensigt at angribe avisen. Dengang var det planen, at Kurt Westergaard skulle til møde med avisen i januar for at drøfte sin fremtid. Men det blev der sat en brat stopper for, da Kurt Westergaard nytårsdag 2010 blev overfaldet i sit hjem af en økse- og knivbevæbnet somalier. Westergaards ufrivillige ferie blev efter attentatet forlænget yderligere, og aftalen var herefter, at tegneren skulle til møde på avisen i juni.

Sappho har spurgt Kurt Westergaard om, han stadig tror, at han på et tidspunkt vender tilbage til Jyllands-Posten, hvor han har arbejdet i en menneskealder.

"Ræsonnementet må man selv gøre sig. Men man kan måske ræsonnere sig frem til konklusionen, når man tænker på, at min ferie startede 1. november," fortæller en fåmælt Kurt Westergaard til Sappho.

Kurt Westergaard understreger i samme ombæring, at han har været meget tilfreds med sin arbejdsgiver i de år, han fik på avisen.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg