"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Jaleh Tavakoli - Ytringsfriheden under pres - første del

13. december 2021 - Video - af Trykkefrihedsselskabet

I forbindelse med udgivelsen af sin bog "Vi fjerner dit barn - du har delt et link" holdt blogger, debattør og forfatter Jaleh Tavakoli torsdag den 25. november debataften under temaet "Ytringsfriheden under pres" i Fællessalen på Christiansborg.

Med i panelet var: Karina Adsbøl - folketingsmedlem for Dansk Folkeparti og vært Niels Ivar Larsen - journalist ved Dagbladet Information og talsperson for Fri Debat Susanne Munck - formand for foreningen Retssikkerhed I Familiers Trivsel Simon Ørregaard - formand for Ateistisk Selskab Ordstyrer var Trykkefrihedsselskabets formand Aia Fog.

Denne video er produceret af Trykkefrihedsselskabet, som med stor interesse følger §264D-straffesagen imod Jaleh Tavakoli for deling af et link til terrorvideoen fra Marokko, da dette skete på et tidspunkt, hvor danske medier og myndigheder åbenlyst forsøgte at fortie, at der var tale om et terrordobbeltmord begået af Islamisk Stat-tilhængere.

Trykkefrihedsselskabet har således også fulgt den åbenlyst urimelige tilknyttede sag, hvor man i Socialtilsynet på baggrund af straffesagen har forsøgt at fjerne Jaleh Tavakolis og hendes mands plejedatter, som dog nu er blevet adopteret af parret. Dette er første del af arrangementet med oplæg fra panelet. Anden del kan ses her: https://youtu.be/dTdKdmrWyQg

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg