"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Hvem er Nasers hollandske ven?

11. juni 2010 - Artikel - af Uwe Max Jensen

 Uwe Max Jensen

Ifølge Naser Khader har den hollandske politiker Geert Wilders opfordret til, at "man skal rive moskeerne ned og skyde de kriminelle i knæene". Geert Wilders afviser overfor Sappho Khaders beskyldninger.

På sin blog hos Berlingske Tidende skriver folketingspolitikeren Naser Khader (K) om valget i Holland med udgangspunkt i den massive fremgang til Geert Wilders' Frihedspartiet (PVV). Desuden fremfører Naser Khader disse beskyldninger mod Geert Wilders:


"Wilders bliver mere og mere far out. En hollandsk bekendt fortalte mig for nylig, at Wilders bl.a. har udtalt, at man skal rive moskeerne ned og skyde de kriminelle i knæene. Det er totalt langt ude, og symptomatisk for Wilders: Han har ingen løsninger og er kun konfliktoptrappende."

Hvem Naser Khaders hollandske bekendt er får stå hen i det uvisse. Men i en kommentar til Naser Khaders postering skriver Jette Plesner Dali (DF), at Naser Khader lyver, og at udsagnet om at skyde muslimer/indvandrere i knæene stammer fra en sang publiceret på et pakistansk website

Naser Khader har endnu ikke svaret Jette Plesner Dali og afvist hendes beskyldning.

Wilders afviser

Overfor Sappho afviser Geert Wilders, at han har udtalt sig, som Naser Khader påstår.

"Jeg har aldrig udtalt mig som påstået af Naser Khader. Om moskeerne har jeg sagt, at man burde lukke moskeer, hvorfra der udbredes ekstremistiske anskuelser. Jeg sagde præcis det samme, da jeg sidste år besøgte Trykkefrihedsselskabet i København. Også påstanden om de kriminelle er fordrejet. For fire-fem år siden udtalte jeg, at politiet, når det bliver fysisk truet af voldsmænd, naturligvis skal følge politiinstruksen om først at skyde i luften, og hvis det ikke hjælper, så skyde efter benene. Sådan mener jeg i øvrigt, at reglerne er i alle andre civiliserede lande," siger Geert Wilders til Sappho.

Geert Wilders kommer til København i første halvdel af oktober til et møde arrangeret af Trykkefrihedsselskabet. Læs pressemeddelelsen her

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg