"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Hedegaard-kritik med meget højt til loftet

31. december 2009 - Den løbende - af Uwe Max Jensen

På Facebook raser debatten om Lars Hedegaards udtalelser, og den kendte debattør og medlem af Integrationsrådet i Hjørring Kommune, Sacir Camo, vedgår, at han har haft lyst til at skyde Hedegaard.

Netstedet Snaphanens juleinterview med Lars Hedegaard har medført en meget omfattende debat. Ikke alene i de traditionelle medier, men også på Facebook, hvor Trykkefrihedsselskabets formand er blevet genstand for hele fire grupper, der i varierende grad forholder sig negativt til Lars Hedegaard.

Den mindste af Facebook-grupperne bærer navnet Lars Hedegaard voldtager sine børn og børnebørn Gruppen har 136 medlemmer. Gruppens administrator og stifter er studerende Frederik Carsten Pedersen.

Den næstmindste gruppe hedder Lars Hedegaard bør straffes for racisme! og har 171 medlemmer. Gruppens administrator og stifter er den dansk-pakistanske politiske integrationsrådgiver og forfatter Mohammad Rafiq, der i sin beskrivelse af gruppen skriver følgende:

”Lars Hedegaard som er formand for Trykkefrihedsselskabet bør straffes i henhold til straffelovens paragraf 266b for racisme efter at have beskyldt muslimer for at voldtage familiemedlemmer.”

De to største grupper er ALLE MUSLIMER ER VOLDTÆGTSMÆND - Lars Hedegaard, hvor har du det fra?” (1.810 medlemmer) og ”Kan finde over 1000 der imod Lars Hedegaard og racismen. Gør en forskel!” (1.081 medlemmer).

De to grupper er kendetegnet ved en ganske karsk tilgang til Lars Hedegaard komplet med dødstrusler og jødeforagt. De to grupper vil i det følgende blive gennemgået hver for sig:

1)      ”ALLE MUSLIMER ER VOLDTÆGTSMÆND - Lars Hedegaard, hvor har du det fra?”

Gruppens administratorer er Ahlam Chemlali og Murtadha Al-abboody. Sidstnævnte er også stifter af gruppen. I beskrivelsen af gruppen står der blandt andet:

”Endnu engang er vi vidne til absurde og ubehagelige beskyldninger, denne gang den rabiate karakter af Lars Hedegaards dæmoniserende generaliseringer om muslimer. Vi respekterer alle ytringsfriheden, men hvor går grænsen?”

Selvom gruppen taler for en grænse, hvad angår ytringsfrihed, er der på gruppens væg meget højt til loftet, hvad angår ytringer vendt mod blandt andet Lars Hedegaard.

Gruppens stifter og administrator Murtadha Al-abboody poster tirsdag nat følgende meddelelse på gruppens væg:

”kære. medlemmer af denne gruppe, har nu fjernet fire medlemmer, som har haft en meget dårlig, påvirkning i gruppen og gruppens medlemmer.”

Hvilke medlemmer Murtadha Al-abboody har fundet anledning til at fjerne fra gruppen vides ikke. Men Murtadha Al-abboody har for eksempel ladet følgende kommentar af Khalil Lkp Saraji henvendt til Lars Hedegaard stå:

”skyd dig selv din raciiiiiiiist du (Lars Hedegaard, red.) fortjener ik at leve!”

Helene Larsen tilkendegiver, at hun synes godt om kommentaren.

Pedofiler og hjemløse

Emine Ceylan Köniq skriver på gruppens væg: ”ja pas nu på de ikke kommer og voldtager dig( lars hedegaard) efter det her (:”

Og følger op med følgende kommentar til sin egen postering: ”ALLE DANSKER ER PEDOFILER & HJEMLØSE :D!”

Veziha Karadag synes, at kommentaren er morsom: ”hahahahah :D.”

Mens Abbas Al-abboody beder om kammertonen, da ” vi skal ikke falde ned på deres niveu”:

”Lad os nu holde tonen hvor den burde være ikke piger, vi skal ikke falde ned på deres niveu, selvom jeg godt ved i kun mener det sjovt, alligevel må de ikke opfatte os på den måde som de selv opfatter dem selv på. Ignorante og umenneskelige.”

At dømme efter flere af de nævnte kommentatorers profilfotos er der tale om unge mennesker, hvis udtalelser kan undskyldes med manglende modenhed. Anderledes forholder det sig med andre kommentarer.

Debattørens fantasier

25. december 2009 klokken 03.40 skriver Abdul Naseer Mansoor (han henviser muligvis til et slettet indlæg, red.): ”Skyd ham bøssen Lars Hedegaard? Hvad fuck er det for noget lort at fyrre af, og noget at sige? Fucking nar.”

Abbas Al-abboody mener ikke, at det er god ide at skyde Lars Hedegaard:

”rolig rolig.. du kommer ikke langt med at skyde ham, så får vi flere mennesker der hader os og flere tror muslimer er nogle dyr, det er vi ikke derfor skal vi ikke udtrykke vores vrede vha. hærværk trusler eller lign. Tværtimod”

Den kendte debattør, læserbrevsskribent og cand.scient.adm. fra Aalborg Universitet - Ša?ir ?amo – har også haft lyst til at skyde Lars Hedegaard, men mener ikke, at det er en god løsning på længere sigt:

”Jeg havde også lyst til at skyde ham, men det kan selvfølgelig ikke nytte noget på længere sigt. Men jeg tankte også, hvor længe vil man tillade denne evige tilsvining af alt muslimsk i ytringsfriheds hellige navn i DK? Hvad fan'en er der råddent i dette lille land, siden man altid har behov for at svine andre til? Mon ikke hele DK har en mindreværdskompleks ift. muslimerne.”

Derimod mener Nuh Noah ikke, at det er værd at ofre krudt på Hedegaard, da ”manden allerede har en fod i graven” (Nuh Noah henviser her til Lars Hedegaards alder, red.):

”Hvorfor skulle man det når manden allerede har en fod i graven. Det er jo det de gør bruger gamle hvæsende mænd som allerede er godt på vej væk fra denne verden. Ville du virkelig ødelægge dit liv pga sådan en fjols. Husk altid at ord ikke skader nogle fysisk. Det bare ord. Skyd igen med ord. Vold er ikke løsningen.”

I en anden postering kan Granit Musliu ikke rigtig blive enig med sig selv:

”Håber ikke jeg møder ham (Lars Hedegaard, red.). Ellers, den største flad ik. Den ville jeg ikke give ham. Det er han sgu ikke værd. Men, man burde lukke munden på ham ! Han er sikkert en meget uviden mand der leger professor i blandt “mere-uvidne” mennesker(de fleste dansker, der kun har hørt eller læst om muslimer).”

Accepterer ingen former for racisme, generalisme og ignorance

Gruppens administrator Ahlam Chemlali skriver 25. december klokken 00.32:

”Denne gruppe (”ALLE MUSLIMER ER VOLDTÆGTSMÆND - Lars Hedegaard, hvor har du det fra?”, red.) blev til, for at debattere og tage tydeligt afstand til den triste skævvridning vores samfund har taget. Derfor accepterer VI heller ikke usmagelige og unødvendige kommentarer, indlæg, billeder og links.

De vil OMGÅENDE blive slettet.

Vi er accepterer ingen former for racisme, generalisme og ignorance!

God jul”

Trods Ahlam Chemlali’s intention har hun ikke fundet anledning til for eksempel at slette følgende kommentar af Yusof Al-Farra:

”3 uger senere - Lars Hedegaard melder sig ind i DF. Hu hej hvor bliver det skægt, så kan jeg få fyldt min dødsliste” (postet 24. december klokken 18.55)

Også Serap Husains kommentar er blevet stående:

”Måske er det for sent at sige det, men jeg gør det alligvel. Det er noget han (Lars Hedegaard, red.) finder ud af røven, fordi han keder sig. Hvad fanden er det han bilder sig ind. Så luk dog røven og bliv ældre!

Desværre møder man den slags mennesker (pædofile, red.), men det er IKKE noget der sker tit. Og desuden kan det forventes af mange, dvs. det er ikke kun muslimere FOR HOS EN MUSLIM ER DET IKKE ENGANG NOGET DER SKER EN UD AF MILLION. Rigtige mennesker eller muslimere ville IKKE gøre det uanset hvad. Man sætter pris på damer/piger, som man sætter pris på Mænd/drenge. Dvs. begge køn er ligeså 'værdifulde'. Og NEJ det passer ikke, det han siger. Har han måske bevis? Hos os muslimere, beskytter man damer/piger, da mænd/drenge er generelt stærkere. Hos os muslimer har man DEN RESPEKT at man engang slår på en kvinde. Så det kan fandme ikke lad sig gøre det pis!

- Er han (Lars Hedegaard, red.) måske selv en pedofil eller hvad? Fuck ham!”

Gud er størst

Cemile Deniz spørger i en postering (24. december klokken 17.52), hvornår der har været en sag med muslimer som gerningsmænd i forbindelse med en voldtægt, og mener i øvrigt, at gud er størst:

”Hvornår har der været en sag med muslimere som voldtægtsforbrydere. han (Lars Hedegaard, red.) skal lige tjekke sit eget folk (der menes muligvis etniske danskere, red.) som voldtager og deler deres egne børn ud til andre (her tænkes angiveligt på Tønder-sagen, der nævnes i flere kommentarer som et eksempel på danskeres pædofili, red.).. sådan er det.. islam er vokset så meget at folk er blevet bange for det.. fordi de NÆGTER at indrømme at Islam er sandheden !!! det gør dem bange at de har fundet ...ud af at Islam på ingen måder kan nedlægges.. det kan kun vokse !!! Gud er størst.. glem ej det !!”

Adam Holm irriterer

Ahmad Shoaib Wardak poster et link til et DR 2-interview med Lars Hedegaard. Linket er ledsaget af følgende kommentar:

”Han (Lars Hedegaard, red.) sammenligner islam med nazimen. YEAH RIGHT!!! hvis islam var som nazismen så havde nok alle nynazister konverteret til islam istedet for at melde sig ind i DF!!!! hjernevasket højreorienteret ekstremister.”

I kommentarsporet diskuteres journalist Adam Holms rolle.

Ahmad Shoaib Wardak skriver først:

”præcis. man kan på en måde se at journalisten (Adam Holm, red.) bliver sådan små irriteret på ham (Lars Hedegaard, red.). Han beskylder jo alle muslimer for alt møg.. virkelig taber en.”

Nuh Noah irettesætter Wardak:

”Tag ikke fejl Ahmad, den journalist (Adam Holm, red.) er ikke helt uskyldig som du tror. Han er ham som bringer en gal mands (Lars Hedegaards, red.) ord og beskyldninger til hvert dansk hjem. Og grunden til han ser irreteret ud, er fordi han vil have mig og dig skal blive irreteret. Men hold hovedet koldt, og lad de hadske mennesker vise deres indre en ad gangen.”

Ahmad Shoaib Wardak tager Nuh Noahs pointe til efterretning:

”du (Nuh Noah, red.) har pointen. seriøst det har du sku ret i. Jeg havde aldrig tænkt sådan men du har ret i. Det er jo ham (Adam Holm, red.) der gør Lars til en interessant figur og videre bringer hans budskab.. men jep det vigtigt at holde hovedet klog..”

Islammisundelse

Omar G Loubani mener i en postering, at Lars Hedegaards udtalelser er udtryk for racisme og misundelse:

”medierne og alle de ynkelige racister er besat af Islam, tror satme det ligefør de misunder os eller noget ?”

Bashy Quarishy mener, at Hedegaards udtalelser er ”islam bashing”:

”Jeg er forbløffet over, at mainstream politikere, intellektuelle og redaktører er helt stille. Hvor er det offentlige ramaskrig og fordømmelse samt medierstrom som det var tilfældet, da jeg kritiserede Dansk Folkeparti i min You Tube Video i november 2008.Lars Hedegaard er en syptom af en større sygdom i Danmark, nemlig den officielle accept af Islam bashing. Det må stoppe.”

Bashy Quarishys postering får følgende kommentar med på vejen af Helene Larsen, der skriver:

”Velkommen til Danmark...fuld af handlingslammede og ansvarsløse og forskrækkede folk uden selvværd...de tror alle sammen at Pia og kumpanerne er sååååååååå klooooooge og seje at det er Fulkdstændig Håbløst at stille noget som helst op...Gud ske tak og lov for at vi har en del frihedsveterans Forkæmpere fra hele verdens krigszoner (her henvises angiveligt til muslimske jihadister, red.) til lige at fortælle os hvordan man gør...så mangler vi bare at der bliver lyttet..;D”

Gudsforladte flækker rundt i Danmark

Gruppens administrator Ahlam Chemlali mener ikke, at koranen legitimerer seksuelle overgreb:

”Voldtægt, overgreb, incest foregår alle steder, alle samfundslag, og ingen religion legitimiserer sådan et adfærd. Skal jeg minde folk om Tønder-sagen? Mou? Og alle de gudsforladte flækker rundt i Danmark. Hvad med Fritzel-psykopaten og alle de andre, der kidnapper, voldtager og gemmer deres døtre, og hvad med de katolske præster og de små kor-drenge... hvorfor går debatten ikke på deres religion? Fordi det har ingen relation!! MEN når det drejer sig om muslimer, bliver alt direkte forbundet med religion. Det står jo i Koranen, og så vupti hiver de en sætning ud, fuldstændig ude af kontekst og til fri misbrug. Fortidens propaganda gentages, og vi lærer ikke af historien.”

Rotten Westergaard

Adem El Kurdiish mener, at danskerne misbruger ytringsfriheden og kalder i samme postering Kurt Westergaard for en rotte:

”Lak Fuck Ytringsfriheden. Lak jer dansker i misbruger det wallah :S.. Først mohammed tegninger og nu det her. Lak Fuck Pia K Ham Her Og Kurt Westergård den rotte”

Administrator Ahlam Chemlali replicerer:

”Interessant ordvalg :)”

Abbas Al-abboody finder Adem El Kurdiish’s kommentar morsom:

”haha”

Hussein Nabulsi er enig:

”lige præcis wallah.. !”

Uso og Terminator

24. december klokken 00.30 poster den kendte rapper Ausamah Uso Saeed en kommentar:

”Folk som ham (Lars Hedegaard, red.) mangler indhold i deres liv .”


Signaturen Fini Terminator stiller spørgsmålet (24. december klokken 00.14):

”Er det ikk lovligt at dræbe mennesker som ham (Lars Hedegaard, red.) :/ ?”

DF-medlemmer er fortabte sjæle

23. december klokken 19.05 skriver Nima Mojtahedzadeh:

”Et normal menneske med normal intelligns og normal opvækst vil aldrig komme med sådan noget. Ligesom Df medlemmer. De ser alle sammen forkerte ud. Snakker forkert. Blevet misbrugt som børn. De har ingen værdighed i livet. Deres liv har ingen mening. Det er på en måde synd for dem. Fortabte sjæle.”

Administrator Ahlam Chemlali synes sammen med fire andre godt om Nima Mojtahedzadehs postering, og Hanan Chemlali giver Nima Mojtahedzadeh ret:  

”Ja fortabte sjæle, men desværre folk med magt, og det mest skræmmende er at folk derude er skyld i at magten ligger i disse gudsforladte snæversynede menneskers hænder. DÉT er det værste!!!”

¤¤¤

2)     ”Kan finde over 1000 der imod Lars Hedegaard og racismen. Gør en forskel!”

Denne gruppes administratorer er Fatima El Foul, Adeel Asghar og Besnik Niki Osmani (stifter). Gruppens væg bærer præg af den samme retorik som den første gruppe. Men der er mindre af den, da der er færre opslag på denne gruppes væg.

Søndag klokken 22.31 skriver Tajdin ???'???????? Aga Øzkul:

”Hahahahhaha, det er til at grine over det han (Lars Hedegaard, red.) siger !!! Han voldtager sikkert sin egen datter, siden han siger sådan noget !!”

Jenny Amdi Sørensen erklærer sig enig:

”det lyder lidt sådan ..”

Zeki Mehmet Celik:

”ENIG”

Signaturen Niels Larsen Danmark replicerer:

”Du (Øzkul, red.) er nok inde på noget og for at skjule det giver han (Lars Hedegaard, red.) skyld og opmærksomhed til jeg som muslimer. Væk med opmærksomheden fra ham selv.”

Jøde som skældsord

Ellers er gruppen ”Kan finde over 1000 der imod Lars Hedegaard og racismen. Gør en forskel!” mest interessant derved, at billedkunstneren Firoozeh Bazrafkan prøver at tage nogle diskussioner på gruppens væg. Blandt andet skriver Firoozeh Bazrafkan:

”hvad med Tvangsægteskaber? og arrangerede ægteskaber eller æresdrab?

Eller Koran-tolkning som bidrager til legitimering af terroren og til at give den retning mod selv de vantros grundlæggende værdier.? eller vi kan snakke om fatwaer...

Eller vi kan snakke om hvor deprimerende det er at læse Koranen.”

Spørgsmålene fører imidlertid ikke til nogen frugtbar diskussion, og Mehmed Durakovic afviser Firoozeh Bazrafkan med følgende udmelding

”Nuu mig jeg indrømme nu er du (Firoozeh Bazrafkan, red.) lidt Jøde!”

Den ene af gruppens administratorer - Adeel Asghar – har i øvrigt tidligere omtalt Lars Hedegaard som jøde (yahuud, red.):

”det er noget ham der lække (Lars Hedegaard, red.) har sagt.. den yahuud ..” (24. december klokken 00.11)

Danskernes katastrofale problemer

I en postering skriver Nasteha Arte Ali (tirsdag klokken 21.05):

”har Lars Hedegaard glemt det der skete i tønder, en far der misbrugte sine børn(Alle under 11 år) og solgte dem som sexslaver til andre mænd?????? Jeg ville gerne høre hans beviser for hvem,hvornår og hvor muslimer voldtager deres børn!.. Synes Lars burde tænke og koncenterere sig om det andre katastrofale problemer hans eget folk har, og hvad der sker med de børn der lever under mishandling og incest så vil jeg måske skænke hans propoganda en tanke!”

Firoozeh Bazrafkan kommenterer posteringen ad flere omgange:

”I sharia findes der ike nogen kriminel lavalder for sex med piger...”

”En af Muhammeds kvinde/kone var 9 år gammel..”

”Hvad med at skænke Islams propoganda en tanke?”

Det får stifter og administrator af gruppen Besnik Niki Osmani på banen:

”Ja Profeten Muhammeds kvinde/kone var 9 år gammel... Men nu skal vi huske at han (Lars Hedegaard, red.) sagde mange andre ting! " Muslimske kvinder har ingen værdi.... osv osv!” (tirsdag klokken 22.30)

Firoozeh Bazrafkan replicerer:

”Men vi skal “glemme“ det barbarisk lovsystem som finder sted i Koranen ik for der står jo så meget andet.”

Adem Tamer tror ikke på, at Muhammeds kone kun var ni år:

”Og nej profetens kone var IKKE 9 år gammel... Tag jer sammen !”

Herefter udspiller følgende ordveksling sig:

Firoozeh Bazrafkan:

”hahahaha han (religionsstifteren Muhammed, red.) havde flere koner og den ene var 9 år gammel.”

Adem Tamer:

”Ladvære med at stå og nævne vores profet som "han" ! Ha´ lidt respekt og skriv pænt ! Din stamme er sikkert muslimsk og her når i kommer til DK så skifter i navn, nationalitet, religion osv osv....”

Firoozeh Bazrafkan:

”hahahaha hvad snakker du om??”

Adem Tamer:

”Gider ikke bruge min tid på en uintelligent dyr som dig...
Ha´ det godt !”

Firoozeh Bazrafkan:

”folk som dig tror at, hvis man nu bliver snot hysterisk, så har man lidt mere ret.”

”Respektere islam og vi respektere dig!"

I en anden postering efterlyser Firoozeh Bazrafkan en reel diskussion på gruppens væg:

”-og hvorfor lave en gruppe, hvis man ikke gider at diskutere. ?? Nej vi (gruppens administratorer, red.) Sletter bare...???” (tirsdag klokken 23.12)

Adem Tamer er igen på banen med kommentarer:

”Hvad mener du med barbarisk love system i koranen??? Er du helt væk.....”

”Og nej, vores profets (Muhammeds, red.) kone Aisha var ikke 9 år gammel ! Men 17.. Og du kan ikke sammenligne de piger dengang og de piger nu ! De var mere modende dengang.....”

Firoozeh Bazrafkan replicerer:

”synes du (Adem Tamer, red.) ikke at det er klamt når en lille pige på 9 år så bliver gift med en mand på ca. 55år ??”

”hvis det så ikke er pædofilli hvad fanden er det så????”

Adem Tamer svarer:

”Hallo tal fucking pænt eller så ikk skriv... Fucking iransk forræder... Du ikke engang accepteret i dit fædreland.... Skrub af med dig mann...”

Firoozeh Bazrafkan:

”jeg taler skam meget pænt:) det er dig der taler som om du er et dyr.”

”jeg elsker skam mit land (Firoozeh Bazrafkan er født i Iran, red.) og ikke styret i iran”

Adem Tamer:

”Ja ja... No Life menneske eller nu er du jo et dyr... Tro, håb og kærlighed til dig !! Skrub af, jallah.......”

Gruppens administrator og stifter Besnik Niki Osmani efterlyser respekt for islam:

”Firoozeh! Hvordan kan det være du skriver ahaha ? Hallo vi snakker Religion! Profeten Mohammed! Vis dog lidt respekt!”

Firoozeh Bazrafkan svarer:

”Hvordan kan det være, Adem ved ikke hvad respekt er...han bliver hysterisk og for hvad for Religion...”

Besnik Niki Osmani:

”Ja det klart jo! Du siger han/ham (Profeten Mohammed)! Derefter skriver du haah? Det er total respektløst...”

Firoozeh Bazrafkan:

”total respektløst...?? hvad med at han (Adem, red.) giver mig lidt respekt..”

Besnik Niki Osmani:

”Respektere islam og vi respektere dig! Ved ikke om du muslim! Men kender nogen iraner der er konverterede til kristendom! (Misforstå det ikke) Men de har et eller andet i blodet, der gør at de er mærkelige mennesker!”

Firoozeh Bazrafkan:

”hvis man skal Respektere islam, så må man jo ikke sige en skid for i kan jo ikke tåle fornærmelser af profeten Muhammed. man kan blive straffet af det som blasfemi, dvs. med døden. -og nej jeg er ikke konverterede til kristendom.”

”Muslimerne kender ikke deres helligskrift bedre (koranen, red.), end de kristne kender Bibelen. De har lært store stykker udenad, de kan recitere dem, og de kan med stolthed fortælle om Koranen som en gave til dem. Men en sammenhængende forståelse af Koranens budskab mangler som regel. Ordene fra den hellige bog elsker de på samme måde, som kristne elsker deres salmer, selvom de ikke kan gøre rede for deres indhold. Den almindelige muslimske befolkning forstår alle Koranvers bogstaveligt. For det er jo Allahs eget ord. Men en helhedsforståelse udsprunget af en fri og kritisk debat savnes. Man har derfor svært ved at tolke Koranens brutale udsagn om hadet, vreden og foragten for anderledes troende i sammenhæng med udsagnene om tilgivelse, respekt og storsind. Dette er katastrofalt, for det betyder, at enhver militant religiøs fantast har mulighed for fra hver eneste sura at uddrage de aggressive udsagn, som passer til hans formål og fremstille dem som Allahs vilje og påbud. Under de urimeligt fattige kår, som islam er medansvarlig for, findes tusinder af marginaliserede og frustrerede mennesker, som ser kampen mod de vantro som Allahs vej ud af fornedrelsen. Her møder fanatikerne kritikløst støtte og åbne ører. Den jævne muslim i almindelige kår vil derimod normalt misbillige den religiøse jihad. Men han har svært ved at stille noget op overfor markante Koran-begrundede udsagn, som i sig selv er hellige og uimodsigelige, da Koranen som Allahs ord dybest set vil fredens sag. Den skriftfundamentalistiske Koran-tolkning bidrager derfor til legitimering af terroren og til at give den retning mod selv de vantros grundlæggende værdier.”

Besnik Niki Osmani:

”I? Du står og taler som om du ikke var muslim? Måske, elsker du ikke Profeten Muhammed så højt ! Men jeg ber! Jeg tror på Allah (GUD) ! Jeg elsker Profeten Muhammed! hvordan vil folk der er religiøse, reagere... Hvis der er nogle der krænkede deres Religion!”

(…)

Besnik Niki Osmani:

”Der vil komme en dag! Hvor du kommer til at fortryde disse ting du har sagt! Det op til dig... Ha det godt!”

Firoozeh Bazrafkan:

”hahahahahaha, hold nu op med det der hva fanden skal det til for??”

Besnik Niki Osmani:

”Hvis du havde læst Koranen, ville du nok vide disse ting!
PS. Grin du bare... Du kommer til at rådne op i din kiste! Der er der ingen Lars Hedegaard der kan redde din røv....”

Firoozeh Bazrafkan:

”hahahhahaha hvor e du lang ude på hamp marken”

Besnik Niki Osmani:

”Måske i din verden! Du kommer til at betale!”

Firoozeh Bazrafkan:

”ja det var meget dumt af Hedegaard med den udtaleles men hey hvad fanden har det med min rådne kiste at gøre?”

Besnik Niki Osmani:

”Det er en overraskelse...”

Firoozeh Bazrafkan:

”du har ikke andet at sige....jeg tror at du skal gå lidt mere i skole.”

Besnik Niki Osmani:

”Pigen der har læst koranen flere gange? Du er bare en lille taber! Der holder med DF & Lars Hedegaard! Det her er et prøve liv.. Vent og se!”

Ytringsfrihed med måde

På Facebook kan man også melde sig ind i gruppen Kurt Westergaard og Lars Hedegaard er sgu for dumme!

Gruppen beskriver sig selv på følgende vis:

"Trods dødstrusler og omfattende vold i udlandet har Kurt Westergaard igen tegnet satiriske tegninger, der minder om Muhammed, til Lars Hedegaards samlede tekster fra Groft Sagt-klummen (der henvises til bogen "Groft sagt. Lars Hedegaards 100 bedste", red. (http://www.bibliotek.trykkefrihed.dk/kurt-westergaard-tegninger-i-ny-bog.htm)).
Dette er en gruppe for folk som tror på ytringsfrihed, men stadig synes at man ikke behøver at være så tåbelige som Kurt og Lars!"

Gruppen har 55 medlemmer.


Læs om chikane af Trykkefrihedsselskabet her

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg