"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Hån, Spot og Latterliggørelse: Muslims misforståelser

13. december 2010 - Artikel - af Pertinax

Muslimer, der begår terror, som i Stockholm har fuldstændigt misforstået islam, har Pertinax fået af vide.Læs Pertinax´ kommentar til reaktionerne på lørdagens terrorangreb i Stockholm.

Reinfeldts stærke ord

Lørdagens bomber i Stockholm har fået den svenske statsminister Fredrik Reinfeldt til at tage kraftige ord i sin mund. Det indtrufne er ganske enkelt "uønsket" og "uacceptabelt", meddeler Reinfeldt. Så bliver det ikke stærkere i Sverige.

Gerningsmanden lader til at være en 28-årig iraker fra Bagdad, der som 11-årig rejste til det høje nord, hvor han slog sig ned og fik kone og børn. Men han ville gerne have flere koner. Derfor har han på facebook annonceret efter seksuel forstærkning. Det er sket under navnet "Muslim". Men det er en forkert betegnelse, kan man nu forstå på de første reaktioner.

Oprevet Butt

Muslim har nemlig ikke forstået, hvad islam går ud på. Til TV2 News meddeler talsmand for Muslimernes Fællesråd i Danmark, Zubair Butt Hussain, at han er oprevet for ikke at sige direkte ærgerlig over den handling, der nu tilskrives en vis person, som han ikke omtaler nærmere. Det er meget kedeligt, at muslimer nu atter skal udsættes for hetz, fordi nogen – hvem det så end kan være – har lavet noget skidt.

Men det bliver værre endnu. Muslim har nemlig via internettet og senest gennem en besked, som han har indtalt til det svenske telegrambureau TT, opfordret andre muslimer til at dræbe svenskere. Står de ikke lige med en bombe ved hånden, kan de i hvert fald bruge kniv, siger han. Det har svenskerne rigeligt fortjent.

Og så viser det sig, at Muslim aldeles ikke har fattet Muhammeds budskab. Islam er nemlig fredens religion, og når der stadig er muslimer, der ikke har forstået det, må det skyldes, at folk som Zubair Butt Hussain ikke har været gode nok til at forklare dem det.

Jo mere terror, jo fredeligere er islam

I denne stund samler sympatien sig naturligt om ofrene, og politikere og presse er for længst i gang med at forklare svenskerne og andre, hvem der krav på vores medfølelse. Ikke de svenske julehandlende, der var kommet af dage, hvis Muslim havde været bedre til sit håndværk, men muslimerne, der nu må høre på sure bemærkninger.

Talsmanden for Muslimernes Fællesråd og hans venner har dog ingen grund til bekymring. For vi ved jo fra alle vore foresatte, at Muslims uønskede handling er en grov krænkelse af islams fredsbudskab. Ligesom tilfældet var med øksemanden, der ville Kurt Westergaard til livs, bombemændene i London og Madrid og tusinder af andre, der heller ikke har fattet Koranens skønhed.

Jo flere uønskede handlinger begået af muslimer, vi hører om, des fredeligere bliver islam.

Derfor har vi ekstra grund til at glæde os over de stadigt flere muslimer, der har taget bolig iblandt os, eller som dagligt melder sig ved vore grænser med krav om at komme ind.

Det bliver indholdet af det glade julebudskab, der i resten af december vil lyde fra politikere, presse, præster og kulturpersonligheder.

Glædelig jul allesammen – undskyld: glædelig vinterfest.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg