"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Hån, Spot & Latterliggørelse. Hamas synger

4. juni 2010 - Artikel - af Lars Hedegaard

Lars Hedegaard

Den rød-grønne alliance af venstrefløj, vestlige regeringer, journalister, eksperter og stærkt troende muhammedanere fejrer nye triumfer

Israelernes opbringning af fredsflotillen på vej til Gaza har fået en lang række eksperter ud af hullerne, og glade journalister i de trykte og elektroniske mainstream medier står klar med mikrofonerne for enhver, der har noget at udsætte på jødestaten.

Det er der mange, der har. F.eks. har man på TV2 News kunnet nyde kommentarer af en række hidtil upåagtede mellemøst-eksperter. Blandt de nyudsprungne kendere af regionens komplicerede politik er pressekoordinator ved Rehabiliterings- og Forskningscenter for Torturofre, Tue Magnussen, der på ingen tid havde fået koordineret sine tanker, således at han med sikkerhed kunne fastslå, at Israel havde gjort sig skyldig i alvorlige forbrydelser. En bemærkelsesværdig indsats i betragtning af at søslag normalt ligger uden for centrets kernekompetence.

Mindre overraskende var en udtalelse af islam-fuskeren, professor Jørgen Bæk Simonsen, der ligeledes på TV2 News kunne fastslå, at det ser sort ud for freden i Mellemøsten, og at det er Israels skyld. Det tænkte vi nok, for enhver, der har sat sig ind professorens samlede værker, ved jo godt, at islam, som Gazas magthavere påberåber sig, er fredens religion og derfor aldrig ville gøre en flue fortræd, hvis ikke muslimerne blev så grusomt forfulgt af de satans jøder.

De humanitære hensigter bag den maritime udflugt fremgår i øvrigt af denne korte video, hvor nogle af fredsflotillens mest aktive aktivister opmuntrer hinanden med en lille fællessang inden afsejlingen: "[Husk] Khaibar, Khaibar, oh jøder. Muhammeds hær vil vende tilbage." For de læsere, der ikke har hørt efter i skolen, skal det oplyses, at Khaibar hentyder til en af Muhammeds talrige fredsmissioner. I 629 lovede han jøderne i oasen Khaibar, at de kunne redde livet, mod at de årligt afleverede halvdelen af deres landbrugsproduktion til muslimerne. Der blev dog først rigtigt fred i oasen, da jøderne blev smidt ud nogle år senere.

En anden af TV2's stjernekommentatorer er en sur dame fra Københavns Universitet, som ofte bliver indkaldt for at forklare, hvorfor det går så godt i Tyrkiet. Men nu er det fredselskende tyrkiske folk blevet gram i hu, og det er – De gættede rigtigt – Israels skyld.

Det er nok forklaringen på, at lederen af Tyrkiets kristne biskopkonference, Luigi Padovese, netop er blevet stukket ihjel af sin chauffør.  Ifølge de tyrkiske myndigheder havde drabet intet med noget at gøre. Chaufføren led af psykiske forstyrrelser, og det er tydeligvis et udbredt problem i landet, idet biskoppens afgang fra denne jord følger i kølvandet på mange lignende angreb på kristne. På TV2 News vil den sure dame snart levere forklaringen på disse mystiske fænomener: Zionisterne har gjort tyrkere så fortvivlede, at det er slået klik for dem.

Den danske regering, der arbejder for tyrkisk medlemskab i EU, vil givetvis gribe biskoppens ulykkelige afgang som bevis på, at Tyrkiet hører til i Europa, hvor det heller ikke er på mode at være kristen.

På journalistuddannelserne og de højere læreanstalter kan de glæde sig over, at de studerende har hængt i med studiet af den zionistiske verdenssammensværgelse. Også i folkeskolen går det godt. Som en nylig undersøgelse kunne bekræfte, tror halvdelen af danske skoleeveler ikke, at Holocaust har fundet sted, eller at den i hvert fald ikke har haft nær det omfang, der blev påstået for få år siden.

Alle gode kræfter, hvor forskelige de end måtte formodes at være, står nu sammen – fra den danske udenrigsminister og til bådaktivisterne – om at fordømme Israel. Fællesnævneren, der sammenbinder denne bemærkelsesværdige forbrødring, er erkendelsen af, at jødestaten er en falsk tone i den internationale koncert, og at israelerne derfor ikke har ret til at forsvare sig.
En lignende velsmurt konsensus opviste bemærkelsesværdige resultater i midten af forrige århundrede.

For at fejre den nye afsløring af den zionistiske fare har nogle af fredsaktivisternes venner skrevet en sang på  melodien "We are the world".

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg