"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Den østrigske husmor vil ikke holde mund

28. november 2010 - Artikel - af Helle Baldersbæk

Sabaditsch-Wolff vil appellere sin dom, hvis hun ikke frikendes til januar.Hun hedder Elisabeth Sabaditsch-Wolff, og i sidste uge måtte hun møde i retten i Wien, hvor hun er anklaget for hadefuld tale om islam. Hun har i foredrag citeret koranen og islams egne skrifter. Lørdag fik hun stående bifald, da hun talte i København.

Overraskende god

- Jeg vidste godt, at hun var god, men jeg vidste ikke, at hun var så god.

Ordene kommer fra Lars Hedegaard efter konferencen i Landstingssalen på Christiansborg i København lørdag eftermiddag. Hedegaard er formand for Trykkefrihedsselskabet, der arrangerede konferencen med den overordnede titel Kampen mod Totalitarismen i Europa, og hende den overraskende gode er Elisabeth Sabaditsch-Wolff fra Østrig.

Elisabeth Sabaditsch-Wolff blev meldt til politiet for hadefuld tale på grund af et par bemærkninger, der faldt i selskab med et par tilhørere i en pause under et foredrag. Anmelderen var en journalist på NEWS.at, som blev fortørnet.

- Faktisk er det fra den 28. november forbudt at tale kritisk om islam. EUs rammeafgørelse om racisme kræver kun at blive vedtaget i medlemsstaterne, og bliver den det, så kan for eksempel en kritisk bemærkning fremsat i Danmark retsforfølges i Frankrig eller Østrig og den formastelige afhentes af EU-gendarmer, forudsat den nationale regering anmoder om det.

- Dermed ophæver man de europæiske landes frihed, og der behøves hverken koncentrationslejre, Gulag eller nakkeskud for at indføre totalitære tilstande, sagde Elisabeth Sabaditsch-Wolff.

Videre påpegede hun, at vi systematisk bliver gjort tavse.

Amerikanske tilstande, tak
Hollandske Gert Wilders er midt i en retssag. Han har krænket islam, hævdes det. Trykkefrihedsselskabets Lars Hedegaard skal i retten til januar for overtrædelse af den danske hate speech-paragraf. Rundt om i Europa trækkes der eksempler ud, og ifølge Sabaditsch-Wolff handler det udelukkende om at statuere eksempler, så ingen begynder at få gode ideer og tale højt om islam.

Amerikanske tilstande bliver normalt brugt som skræmmebilleder, men ikke af Elisabeth Sabaditsch-Wolff, der mener, at vi behøver politiske ledere, der vil give os amerikanske tilstande og dermed garanteret ytringsfrihed.

- Lad os tage vore lande tilbage. Vi er nødt til at begive os ud på den rejse, selv om det bliver svært. Hvis vi tøver, ødelægges vores kultur. Selv om der til stadighed er europæere i Europa, så forvandles europæisk kultur til folklore, hvor europæisk tøj, dans og fyrværkeri kan opleves hver aften klokken 22.

- Jeg vil gerne have lov til at understrege, at jeg ikke er noget offer. Jeg gør det her for min datter. Hun er seks år, og jeg vil ikke se hende under sharia.

- Vi må ikke være tavse nu. Det er tid til at tale, sagde Elisabeth Sabaditsch-Wolff og blev mødt med stående klapsalver, så pudset næsten dryssede fra vægge og loft.

Sharia må ikke blive acceptabel
Tilhørerne ville ikke gerne slippe den sympatiske østriger, der lagde vægt på at fortælle, at hun hverken er politiker eller noget andet fremtrædende men blot en almindelig husmor.

En ville gerne vide, om hun fik opbakning og støtte, og fra det officielle Østrig er der ingen støtte at hente, almindelige borgere støtter massivt, så længe de befinder sig bag en computerskærm. Kun en forsvindende lille del af donationerne til hendes forsvar kommer fra østrigere.

En anden tilhører kom ind på, at det rask væk kaldes racisme, hvis der protesteres over kvinder i hijab, men det er ikke racisme, når muslimer protesterer mod for eksempel juletræer.

Til det svarede Elisabeth Sabaditsch-Wolff, at Eurabia er indført, og de, der protesterer straffes ved at miste jobbet og på pengepungen.

- Hvordan kan vi støtte hinanden, spurgte en tilhører.

- Oplys hinanden. Sharia må ikke blive acceptabel, så lær om sharia og sig nej. Shariatilhængerne langer ud efter alle. Wilders er politiker, Hedegaard er kendt, men jeg er bare en almindelig husmor, sagde Elisabeth Sabaditsch-Wolff.

Fotos: Helle Baldersbæk

Se video med Elisabeth Sabaditsch-Wolffs tale på Gates of Vieanna

Læs mere om Sabaditsch-Wolffs sag her, hvor man også kan give bidrag til hende.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg