"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Den ikke-vestlige indvandrings pris

22. maj 2012 - Artikel - af Morten Uhrskov Jensen

Morten Uhrskov Jensen

Hvis Europa ikke stopper for ikke-vestlig indvandring nu, går vore børn en mørk fremtid i møde, skriver bogaktuelle Morten Uhrskov Jensen.

I min bog Indvandringens pris. På vej mod et fattigere Danmark viser jeg uden for enhver rimelig tvivl, at den ikke-vestlige indvandring gør Danmark til et fattigere og dårligere land at leve i for alle, vestlige som ikke-vestlige, hvis ikke denne indvandring standses.

På trods af disse kendsgerninger fortsætter det meste af det politiske spektrum at promovere stor ikke-vestlig indvandring til Danmark. Denne indvandring siges at skulle afhjælpe vor hjemlige ældrebyrde.

Det modsatte vil være tilfældet. Kulturelt, religiøst og etnisk vil Danmark blive splittet mere og mere op, og bitterheden hos de grupper, der klarer sig ringe på uddannelserne og på arbejdsmarkedet, vil vokse sig større.

 Gennemsnitligt er der ingen tvivl om, at den muslimske indvandring er så langt den mest problematiske, men USA viser os, at stor ikke-vestlig indvandring i sig selv kan forandre et land grundlæggende.

I kapitel 6, Gigantens fald, viser jeg, hvordan den latinamerikanske indvandring til USA vil medføre, at USA´s kernekultur, den anglo-protestantiske, slås i stykker.

Allerede i dag har USA en enorm underklasse bestående af først og fremmest sorte og latinoer, som begge i gennemsnit klarer sig forfærdende ringe i det amerikanske uddannelsessystem. I dag udgør de to gruppe selv uden de mange illegale 30 procent af befolkningen.

I 2050 hedder deres andel 45 procent, og USA er ikke længere det USA, vi voksede op med, men i stedet et land med uhyggelige spændinger, alene på grund af de så forskellige præstationer mellem landets fire hovedgrupper, asiater og hvide, som klarer sig godt, og sorte og latinoer, som ikke gør det.

 Den vestlige verden går forandringer i møde helt uden sidestykke i Aftenlandets lange historie. For USA er det noget nær for sent at rette op på generationers politiske fejlbedømmelser.

Europa kan dog nå det endnu, men det kræver, at de europæiske lande allersnarest standser den ikke-vestlige indvandring. Dette krav er et sine qua non. Uden dette stop tør jeg kun dårligt tænke på fremtiden for vore efterkommere.

 

Bogen Indvandringens pris. På vej mod et fattigere Danmark udkommer 25. maj og anmeldes i Sappho

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg