"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Shariatoppen uge 3

16. januar 2015 - Artikel - af Nicolai Sennels

I denne uges Shariatop bringer Nicolai Sennels os historien om de 5.000 IS-krigere på vej mod Europa, en hollandsk undskyldning og reaktioner på demonstrationerne i Tyskland.

Tredjepladsen

Tredjepladsen går til EU, der forlanger at medlemslandene holder deres grænser åbne, selvom Interpol nu advarer om, at op mod 5.000 krigere fra Islamisk Stat er på vej mod vores kontinent.

Andenpladsen

Ugens andenplads går til et hollandsk gymnasium (engelsk oversættelse her), hvor en lærer blev tvunget til at gå ind i samtlige klasseværelser og undskylde overfor skolens muslimske elever for at have ophængt forsiden af det seneste Charlie Hebdo-magasin.

Førstepladsen

Uge 3s førsteplads går til Angela Merkel, der påstår, at demonstranterne i Pegida-bevægelsen har "had i deres hjerter". Her på Shariatoppen er vi ret sikre på, at Merkel ikke har clairvoyante evner, og dermed ikke kan vide, hvilke følelser folk har i hjertet eller nogen andre steder. Hvis der er nogen der har had, må det være jihadisterne, der følger en bog, der prædiker had, vold og mord på Merkel, Pegida-demonstranterne og alle andre ikke-muslimer. Pegida støttes delvist, overvejende eller fuldstændigt af 75 procent (engelsk oversættelse her) af tyskerne, og vi på Shariatoppen tror simpelthen ikke på, at tre ud af fire tyskere, pludselig er blevet hadefulde, racistiske eller tilhængere af nazismen. Den tyske Pegidas brug af udtrykket "Lügepresse" (løgnepresse) er heller ikke kontroversiel: Befolkningens mistro til journalister har længe været rekord lav, og placerer dem i flere tillidsundersøgelser nede omkring brugtvognsforhandlere og spindoktorer. Her på Shariatoppen tror vi, at etablerede politikere og medier, der i årtier har solgt drømmen om en multikultur, der har haft ufatteligt store sikkerhedsmæssige, økonomiske og kulturelle konsekvenser, har svært ved at indrømme, at de tog grueligt fejl.

 

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg