"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

På vej mod en bio-civilisation?

Dato: Torsdag 10. juni 2021

Tid: Torsdag d. 10. juni kl. 17.00

Sted: YouTube

Entré: Gratis

Gratis livestreamet foredrag ved mag. art. Monica Papazu

Torsdag den 10. juni kl. 17-18.30 afholder Trykkefrihedsselskabet sit sidste corona-begrænsede arrangement. Denne gang med et højaktuelt og foruroligende foredrag af en af Danmarks mest belæste og vidende intellektuelle: Monica Papazu, der vil tale om bio-staten. 

Monica Papazu skriver om foredraget:

”Reaktionerne på corona-epidemien (restriktioner og panik) har været en øjenåbner. De har afsløret en civilisationsændring, som i lang tid har været undervejs. Alle dimensioner ved menneskelivet blev slettet: den åndelige, religiøse, kulturelle, økonomiske, politiske. Det eneste, der blev tilbage, var det biologiske liv, som staten tager vare på. Massen af menneskekroppe lod sig administrere gennem dekreter udstedt i en form for "undtagelsestilstand" – dekreter, som sætter borgerrettighederne ud af kraft. Tendensen i den moderne og postmoderne stat er at gøre undtagelsestilstanden til en permanent tilstand, fordi undtagelsestilstand er den mest effektive måde at styre befolkningen. Den aktuelle epidemi har bragt biostaten, som hidtil har eksisteret latent, til overfladen.”

Sæt dig til rette med din pc torsdag den 10. juni kl. 17.00 og hør Monica Papazus foredrag i Trykkefrihedsselskabet, der sendes live fra Grundtvigstuen i Vartov:

Begivenheden kan ses live på YouTube via følgende link:

https://www.youtube.com/channel/UCMP6zJscV2K1dGhAY-_iQeg/live