"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Gå-hjem-møde: Hør Victor Orbáns talsmand om EU og indvandring

Dato: Mandag 2. oktober 2017

Tid: 16.00 -18.00

Sted: CEPOS, Landgreven 3

Entré: Pris: 50 kr, for medlemmer. 100 kr for ikke-medlemmer. tilmelding her: [email protected]

Tilmelding:

Gå ikke glip af en enestående mulighed for at høre den ungarske regerings syn på ytringsfrihed, EU, immigration og national suverænitet

Ungarn er landet, der satte hegn op ved grænsen, mens resten af Europa lod grænserne stå åbne for immigrationsstrømmene.. Netop nu nægter landets leder, Viktor Orbán, at bøje sig for Merkel og EU’s krav om, at alle EU-lande skal tage imod de immigranter, man har åbnet grænserne for.


For Ungarn er ikke og vil ikke være et indvandringsland, understreger Orbán – uanset hvilke EU-sanktioner, Ungarn vil blive mødt med.


Der er lagt op til en konflikt mellem Merkels Europa og Østeuropa, symboliseret ved Visegrad-gruppen (Ungarn, Polen, Tjekkiet og Slovakiet), som Ungarn er den mest markante repræsentant for.


Vi kender EU’s syn på Ungarn, men hvordan ser den ungarske regering selv på situationen?


Det får man nu mulighed for at orientere sig om ved selvsyn, når talsmanden for den ungarske regering, Dr. Zoltán Kovács taler i Trykkefrihedsselskabet.


Emnet er den ungarske regerings syn på immigration, national suverænitet, og EU, ligesom der bliver også mulighed for at for at blive klogere på Orbán-regeringens kontroversielle lovgivning på ytringsfriheds-området.

 

Mandag den 2. oktober 2017 kl, 16-18 i Cepos lokaler, Landgreven 3.

 

(kormany.hu)

 

Links:

 

Zoltán KOVÁCS PhD, Government spokesperson: http://www.kormany.hu/en/government-spokesperson/government-spokesperson

 

Website of the Hungarian Government: http://www.kormany.hu/en

 

'Hungary is not an immigrant country and does not want to become one'; http://www.kormany.hu/en/the-prime-minister/news/hungary-is-not-an-immigrant-country-and-does-not-want-to-become-one

 

 

(kormany.hu)