"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Forfattermøde med Eva Herman fra Tyskland

Dato: Onsdag 26. januar 2011

Tid: kl. 19:30

Sted: Dansk Forfatterforening, Strandgade 6. st., 1401 København K

Entré: 80,00 kr.

Tilmelding:

Sæt allerede nu kryds i kalenderen, da vi har indgået aftale med journalist og forfatter, Eva Herman fra Tyskland, der vil fortælle om sin personlige deroute i den tyske offentlighed fra at være en populær og anerkendt studievært til at få Nazi-stemplet

Journalisten og forfatteren Eva Herman var i mange år et kendt og populært TV-ansigt i Tyskland, men da hun i 2006 åbent begyndte at tage til orde for en politisk ukorrekt familiepolitik, løb hun ind i vanskeligheder. Hendes direkte kritik af den feministiske ideologi førte til en smædekampagne imod hende, anført af den tyske chef-feminist, Alice Schwarzer. Man krævede hende fyret som TV-vært og i 2007 lykkedes det: Herman blev anklaget for nazi-sympatier og for at ville indføre Mutterkreuz-ordenen påny, og mistede sit job. Siden er hun blevet renset for samtlige nazi-anklager.

Nu har hun skrevet en bog om den heksejagt, hun blev udsat for, og Trykkefrihedsselskabet har inviteret hende til at fortælle sin historie under titlen: Sandhedens pris: Mening, magt og medier.