"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

I ytringsfrihedens navn

27. januar 2020 - Artikel - af Michael Pihl

Den 24.01 fremlagde Tommy Robinson en videoanalyse af journalisten Steen Nørskovs manipulerende vinkling af et 'Deadline' indslag den 18.01 om Trykkefrihedsselskabets uddeling af Sappho-prisen til Robinson.

I videoen gennemgår Robinson systematisk, hvordan Nørskov undlod at fortælle seerne væsentlige fakta til baggrundshistorien bag hans historie og han analyserer 'Deadline' indslagets vinkling og tendens.  En klassisk mediekritik og en ganske rimelig kritisk vurdering af den fjerde statsmagt i Danmark fra en udenlandsk iagttager. 


Nu har Youtube imidlertid bortcensureret Tommy Robinsons video med mediekritik af Danmarks Radio og Steen Nørskov og  Youtube begunder sin censurpolitik med at sammenligne Robinsons video med "upassende eller stødende indhold". 


Hvis man søger  Robinsons video her, finder man den væk og strøget af censuren: 
https://www.tr.news/deadline-deceives-then-flatlines-with-fake-news/

Derfor har Trykkefrihedsselskabet i ytringsfrihedens navn og som bidrag til den frie og åbne debat - også om mediernes rolle i den demokratiske offentlighed -  besluttet at lænke til det frie medie 3speak, hvor man stadigvæk kan se Robinsons video. Se videoen her: 


https://3speak.online/watch?v=rairfoundation/ebfcejng&utm_source=studio

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg