"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

FM24 Fundraiser-video

6. maj 2024 - Video - af Trykkefrihedsselskabet

.

“Frihedens Station” er navnet på vores telt på folkemødet. Det hedder sådan fordi det Danmark vi kender er under pres. Vores værdier er i skred, vores ytringsfrihed og retssikkerhed indskrænkes af systemet - og vi er nødt til at kunne og turde tale om det.

Og det gør vi i vores telt. Vi gør det og vi tør det - for det er vi nødt til, hvis det Danmark vi kender, skal fortsætte med at være et Danmark vi kan genkende.

Ingenting består uden kamp og ingen kamp, der er værd at kæmpe er gratis - heller ikke den man tager på Folkemødet. Derfor har vi brug for din økonomiske støtte og vi håber, at du kan afse nogle kroner, så vi sammen kan slå et slag for et Danmark, hvis værdier presses af alt fra vanvittige kønseksperimenter til toksisk feminisme, indskrænket ytringsfrihed og hastigt voksende antisemitisme.

Du kan stå af på perronen på Frihedens Station under hele Folkemødet den 13-15 juni såvel som på internettet, hvor vi livestreamer alle vores debatter. Vi glæder os til at møde dig på Bornholm - og vi håber på din støtte på MobilePay nummer 320061.

På forhånd tak for hjælpen - vi har brug for den og vil bruge den godt.

På gensyn til Folkemødet 2024.