"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Køb bogen: Først med det værste - Trykkefrihedsselskabet gennem 10 år

15. marts 2015 - Artikel

Mikael Jalving har fundet det bedste af det værste frem fra Trykkefrihedsselskabets nettidsskrift.

Blandt bidragyderne er Roger Scruton, Daniel Pipes, Ezra Levant, Bruce Bawer, Helle Merete Brix, Mogens Rukov, Peter Hitchens, Uwe Max Jensen, Monica Papazu, Ibn Warraq, Melanie Phillips, Hege Storhaug, Eva Selsing, Lars Hedegaard og Katrine Winkel Holm.

Antologien præsenterer Selskabets kerneinteresser: Ytringsfrihed, Europa, islam, kristendom og sekularisering og viser, at Trykkefrihedsselskabet i dansk sammenhæng har været blandt de første til at tage alvorlige problemer op til drøftelse og lancere ubekvemme sandheder.

Teksterne afspejler også en nøgtern trusselsvurdering. Trykkefrihedsselskabet har behandlet den manglende ytringsfrihed i Kina, Rusland og andre dele af verden. Men mest af alt har interessen og aktiviteten drejet sig om islams politiske og terroristiske potentiale og det deraf følgende pres på ytringsfriheden overalt, hvor islam vinder frem demografisk, politisk og kulturelt.

Pris: 175 kr. inkl. forsendelse

Medlemspris: 150 kr. inkl. forsendelse

(Bogen bliver sendt som B-post, og de angivne priser gælder forsendelser i DK; prisen for bøger, der ønskes sendt til udlandet, lægges der ekstra porto på).

Bestil bogen her

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg