"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sharia-toppen uge 47

20. november 2014 - Artikel - af Nicolai Sennels

Ugens shariatop er samlet af Nicolai Sennels, og bringer os omkring en britisk lov mod kritik af sharia, Al-Qaeda og og støtte til IS blandt mange muslimer i Europa.

 

Tredjepladsen går til den engelske regering, der planlægger en lov der skal forbyde kritik af sharia. Landet der skabte Magna Carta er hastigt på vej mod totalitære tilstande i forsøget på at dæmpe konflikter i deres duo-kulturelle (islam mod alle andre kulturer) samfund.

Andenpladsen

Denne uges andenplads går til Al-Qaedas 7-trinsplan for at vinde verdensherredømmet. Planen blev lagt for over 10 år siden, og har indtil nu vist sig at være skræmmende præcis. F.eks. planlagde man, at der fra 2007 skulle være øget fokus på Syrien, fra 2010 skulle man begynde at vælte arabiske regeringer og i 2013 skulle en Islamisk Stat oprettes. I 2016 skal islamiske krigere verden over iværksætte en total konfrontation mod ikke-muslimer - et scenarie der, set i lyset af en hær af hjemvendte jihadister og stadigt mere aggressive muslimske ghetto-enklaver er meget sandsynligt.

Førstepladsen

Uge 47s førsteplads går til muslimer i Europa, der opdrager en hel generation af jihadister. 80 procent af unge tyrkere i Holland mener, at jihad mod ikke-muslimer er acceptabelt. 27 procent af unge franskmænd - hvilket med al sandsynlighed inkluderer langt flertallet af unge muslimer i landet - ser positivt på Islamisk Stat. Istedet for at være taknemmelige for den sikkerhed og velfærd, Europas skatteydere har givet dem, opdrager muslimer deres børn til at følge en doktrin, der beordrer dem til at dræbe os alle og ødelægge vores samfund.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg