"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Dan Park jagtes og overvåges af venstreradikale

30. marts 2015 - Artikel - af Uwe Max Jensen

Af en ny statusopdatering på Facebook skrevet af svenske Gabriel Pérez Santiago fremgår det, at Dan Park overvåges af den ekstreme venstrefløj.

I statusopdateringen skriver Gabriel Pérez Santiago, at han har observeret Dan Park ved Gustav Adolfs torg i Malmø, og Santiago beskriver i kommentartråden kunstnerens påklædning.

Samtidig opfordrer Gabriel Pérez Santiago folk til at følge efter "nazisten" Dan Park og konfrontere ham fysisk. 

Gabriel Pérez Santiagos statusopdatering indikerer, at overfaldene på Dan Park ikke er tilfældige, men orkestrerede. 

Gabriel Pérez Santiago er mest kendt i offentligheden for efter terrorangrebet mod satiremagasinet Charlie Hebdo at erklære, at han ikke var Charlie,

 

Gabriel Pérez Santiago


Venstreradikale og såkaldte "antifascister" har ved en efterhånden lang række lejligheder overfaldet Dan Park.

Nytårsdag klokken 10 om formiddagen blev han overfaldet på Nørrebro efter at have fejret nytår på byggetomten på Jagtvej 69 i København, hvor Ungdomshuset tidligere lå.

Ifølge Dan Park var gerningsmændene danske "antifascister" eller autonome. Få uger senere blev Dan Park igen overfaldet i København.

Han var taget til en koncert på spillestedet Mayhem på Nørrebro, og da han kom ud fra koncertstedet, blev han overfaldet af flere sandsynligvis venstreradikale.

Ifølge Dan Park blev han i modsætning til ved overfaldet nytårsdag, hvor han fik meget tydelige skader i ansigtet, denne gang udelukkende slået i baghovedet, så skaderne ikke ville være synlige på fotografier efterfølgende.

Flere steder i Malmø og enkelte steder i København er der opklæbet plakater, der ligeledes opfordrer til overfald på Dan Park. 

Det svenske retsvæsen har ved to lejligheder sendt Dan Park i lukket fængsel og kræver hans kunst destrueret.

 

 

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg