"Hvis frihed overhovedet betyder noget, så betyder det retten til at fortælle folk det, de ikke vil høre"

George Orwell

Sådan køber du Muhammed-krus

27. februar 2017 - Aktuelt af Trykkefriheds redaktion

Nye Muhammedkrus - denne gang kan de klare at komme i opvaskemaskinen

Det eftertragtede krus for elskere af ytringsfriheden kan nu igen erhverves – og medlemmer af Trykkefrihedsselskabet får det til en særlig lav pris!

Muhammed-kruset med Kurt Westergaards ikoniske tegning, der satte den islamiske verden i brand, kan købes for 40 kr. (100 kr. for ikke-medlemmer) hvis man er man medlem af Trykkefrihedsselskabet, men KUN hvis man har betalt kontingent for 2017. Har du endnu ikke betalt kontingent, så kan det gøres på to måder:

1: Via netbank på Danske Bank konto 1551 1032801 (for medlemmer i udlandet: IBAN DK94 3000 0001 0328 01 - SWIFT-BIC: DABADKKK)

2: Via Paypal på dette link (scroll ned i bunden).

 Trykkefrihedsselskabet påtager sig desværre ikke at sende krusene. De har vi ikke ressourcer til. Men krusene kan afhentes forskellige steder i landet. Både i Aarhus, Odder, Sønderjylland (Als), Odense, København og Sydsjælland.

Kontakt os via [email protected], betal for kruset/krusene – så sørger vi for at sætte jer i kontakt med nærmeste lokale afhentningssted.

Man kan altid erhverve sig et krus eller flere til vores arrangementer. 

Læserkommentarer på trykkefrihed.dk bliver lagt på uden moderering og først bagefter gennemset. Vi opfordrer læsere til at holde en civiliseret tone og at afstå fra grove personangreb. Redaktionen forbeholder sig ret til at slette indlæg, der ikke holder sig inden for disse retningslinjer.

Der er lukket for flere kommentarer til dette indlæg